27.11.11

Καλαμάτα και Αλεξανδρούπολις αποφασίζουν αναστολή!

Καὶ τὸ Πρωτοδικεῖον Ἀλεξανδρουπόλεως ἀποφασίζει ἀναστολὴ γιὰ τὸ χαράτσι!Καλαμάτα καὶ Ἀλεξανδρούπολις ἀποφασίζουν ἀναστολή.
Ὁ Γερμανὸς ἐπίτροπος G.Oettinger τὸ  κρίνει παράνομον.
Ἀναμένουμε φυσικὰ τὴν ἀπόφασι τοῦ ΣτΕ. (Ἐλπίζουμε νὰ σταθῇ στὸ ὗψος τῶν περιστάσεων καὶ νὰ μὴν ἀρχίσῃ τὶς ἀναβολὲς καὶ τὶς ἀναστολές.)
Κι ὁ Μπένυ παρουσιάζεται ὡς ὁ χειρότερος ὑπουργὸς οἰκονομικῶν τῆς Εὐρώπης. (Στόν Παπαδήμ(ι)ο τό εἶπαν αὐτό;)
Ἐν ἀναμονῇ λοιπόν.
Δὲν πληρώνουμε πάντως… Οὔτως ἢ ἄλλως…
Φιλονόη.

Νέα απόφαση – βόμβα για το χαράτσι ακινήτων


Προσωρινή διαταγή κατά της ΔΕΗ, ώστε να μην διακόψει το ρεύμα ως τις 16 Δεκεμβρίου σε 34 άτομα τα οποία αρνούνται να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων, εξέδωσε το μονομελές πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης εξέδωσε Το δικαστήριο αποφάσισε πως η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος συνιστά προσβολή της αξιοπρέπειας των συγκεκριμένων ατόμων, καθώς είναι είτε άνεργοι, είτε άποροι, είτε ανάπηροι.
Με την απόφαση, ζητείται να μην υπάρξει καμία επίπτωση κατά των συγκεκριμένων πολιτών έως ότου εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι ίδιοι, κατά της ΔΕΗ, ζητώντας να κηρυχθεί οριστικά παράνομο το μέτρο.
Η απόφαση του πρωτοδικείου Αλεξανδρούπολης έρχεται να προστεθεί στην αντίστοιχη του πρωτοδικείου Καλαμάτας πριν από λίγες ημέρες και η οποία είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του υπουργείου οικονομικών. (flashnews)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More