4.1.12

Είναι καλά ο άνθρωπος;

Τον έφαγαν οι νταβατζήδες της διαπλοκής...  Αν είναι δυνατόν!


 
Απίστευτες εξελίξεις στην Ιπποκράτους, όπου συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Η είδηση δεν είναι μόνο ότι ο Παπανδρέου δήλωσε την αποχώρησή του, εκεί που όλοι έλεγαν ότι δεν θα ανοίξει καν τα χαρτιά του, αλλά και για το γεγονός ότι μίλησε με ονόματα.
Είναι ολοφάνερο ότι βρίσκεται σε απόγνωση, αφού γνωρίζει καλά ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω από όσα είχε σχεδιάσει ή επιθυμούσε. 
Αρχικά, μίλησε για πόλεμο που δέχθηκε από τα ΜΜΕ και συγκεκριμένα από τον Σταύρο Ψυχάρη, αλλά τα έριξε και στην δικαιοσύνη με τις καταγγελίες για τα CDS της Unigestion!
Όπως είπε, όταν ο ΔΟΛ ζητούσε δάνειο 10 εκατ. ευρώ από την Εθνική, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Απόστολο Ταμβακάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας για να πάρει το πράσινο φως. Ο ίδιος όπως ανέφερε, είπε ότι αν πληρεί τις προϋποθέσεις δώστο. Τελικά το δάνειο δεν εγκρίθηκε και άρχισε η ανοιχτή σύγκρουση, σύμφωνα με τον Παπανδρέου και κυρίως στο μέτωπο της ειδησεογραφίας για την (τότε) επερχόμενη συγχώνευση Εθνικής – Alpha Bank που δεν προχώρησε.
Αλλά δεν έμεινε εκεί…    Αναφέρθηκε και σε πιο ..οικογενειακά ζητήματα και στις καταγγελίες για εμπλοκή του αδερφού του σε εταιρεία που διαχειρίζεται CDS.
Ο Γ. Παπανδρέου τα έριξε στη δικαιοσύνη, αφού όπως υπογράμμισε, έρευνα δεν έγινε και η υπόθεση εξαφανίστηκε, ενώ η δικαιοσύνη άφηνε συνεχώς διαρροές για το θέμα!
Και μετά έχουμε όλοι απορία για τις καταγγελίες των δυο οικονομικών εισαγγελέων που έχουν στα χέρια τους πολλές υποθέσεις, όπως και αυτή με τα CDS.
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More