23.1.12

Να γίνει μακελειό...

 Εκβιαστικές οι απειλές Λοβέρδου - Επιμένουν για παραίτηση Παπακωνσταντίνου.
 
Ν.Δ: Εκβιαστικές οι απειλές Λοβέρδου - Επιμένουν για παραίτηση Παπακωνσταντίνου

Σφοδρή επίθεση στον Ανδρέα Λοβέρδου για εκβιαστικές και επικίνδυνες απειλές που στρέφονται κατά της Δικαιοσύνης και της κοινωνίας, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την προειδοποίηση του κ. Λοβέρδου ότι αν αγγίξουν τον Γ. Παπανδρέου για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ «τότε θα γίνει μακελειό».
Ο Γιάννης Μιχελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Η απειλή Λοβέρδου, για “μακελειό” στη χώρα, στρέφεται ευθέως εναντίον της Δικαιοσύνης, αλλά και ολόκληρης της Κοινωνίας. Δεν ξέρουμε αν τα κίνητρά του είναι ψηφοθηρικά ενόψει των εσωκομματικών διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ. Σίγουρα, όμως, τέτοιες απειλές, σε μια στιγμή που ο λαός υποφέρει εξαιτίας της πολιτικής τους, ξεπερνούν τα όρια της ανευθυνότητας. Είναι εκβιαστικές, και επικίνδυνες».

Νωρίτερα ο Νότης Μηταράκης υποστήριξε ότι είναι «άπρεπης» η δήλωση του κ. Λοβέρδου γιατί στρέφεται εναντίον των θεσμών. Ταυτόχρονα η Ν.Δ επιμένει  στην απομάκρυνση του Γ. Παπακωνσταντίνου από την κυβέρνηση έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση με τις καταγγελίες για τεχνητό φούσκωμα του ελλείμματος .

«Υπάρχει πολιτικό ζήτημα» δήλωσε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Κων/νος Τζαβάρα και σημείωσε ότι «δεν μπορεί να συμμετέχουν στην κυβέρνηση πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση.

Για την Ν.Δ θεωρείται απαραίτητη η σύσταση εξεταστικής επιτροπής εφόσον ο φάκελος φθίση στη Βουλή και εμπεριέχει στοιχειά που χρήζουν διερεύνησης άλλα τονίζουν ότι αυτή η υπόθεση δεν θα πρέπει να επιδιωχθεί να συμψηφιστεί με οτιδήποτε άλλο από την πλευρά του  ΠΑΣΟΚ.

Βουλευτές της Ν.Δ θεωρούν απαραίτητη ακόμη και την παραπομπή του κ. Παπακωνσταντίνου, όπως πχ ο Γεράσιμος Διακονήματος ο οποίος σημείωσε ότι «θα ψηφίσω υπέρ της παραπομπής ανθρώπων που εμπλέκονται σε θέματα της δικαιοσύνης» και συμπλήρωσε πως «ο Γ. Παπακωνσταντίνου έχει ευθύνες.»
 http://www.eglimatikotita.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More