23.1.12

Ετοιμάζονται να τα κουκουλώσουν!

Άννα Διαμαντοπούλου...“Η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ είναι επικίνδυνη για τη χώρα”!

Βρωμάει και ζέχνει η υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ...Για αυτό και προσπαθούν σχεδόν όλοι από τα μεγάλα κεφάλια του ΠΑΣΟΚ να επέμβουν με κάθε τρόπο στη δικαιοσύνη...
Σειρά πήρε η Αννούλα...που μας θύμισε πως το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ έχει επικυρωθεί από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία...δλδ από αυτούς που μας έχουν στο χέρι.
Βέβαια αυτή η υπηρεσία δεν πρέπει να είναικαι πολύ αξιόπιστη γιατί και επί Σημίτη πάλι τα μας είχε επικυρώσει την λάθος στατιστική που μας έβαλε στο Ευρώ.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε....
στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ και τη διαβίβαση της δικογραφίας για διόγκωση του ελλείμματος στη Βουλή, χαρακτηρίζοντας την “επικίνδυνη για τη χώρα”.

Η κα Διαμαντοπούλου, αφήνοντας αιχμές για τη στάση των οικονομικών εισαγγελέων, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι “μετά την αποτυχία από πρόσφατες πομπώδεις καταγγελίες, οι οποίες αποδείχθηκαν τελείως άδειες και κενές, υπήρξε μία δεύτερη κίνηση, η οποία είναι απολύτως επικίνδυνη για τη χώρα”.
“Τα στοιχεία αυτά έχουν επικυρωθεί από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία και, με βάση αυτά, γίνεται η πιο δύσκολη και η πιο σημαντική διαπραγμάτευση που έκανε ποτέ η χώρα. Αμφισβήτηση αυτών των στοιχείων τινάζει στον αέρα όλη τη συζήτηση, που γίνεται τώρα».
Επιπλέον, πρόσθεσε ότι οι εισαγγελείς “δεν έκαναν τον κόπο να καλέσουν ως μάρτυρα ούτε τον πρόεδρο της Eurostat”.
“Επειδή η ίδια έχω υποστεί το τι σημαίνει μη σωστή λειτουργία της Δικαιοσύνης με το τεράστιο θέμα των σχολικών βιβλίων, επειδή βλέπω ότι αυτά που γίνονται και με τον τρόπο που γίνονται από τους συγκεκριμένους εισαγγελείς, κρύβουν από νομική ιδεοληψία έως πολιτικό παιχνίδι, θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι εισαγγελείς”, υπογράμμισε.
 http://www.eglimatikotita.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More