29.1.12

Να είναι καλά τα σαίνια του Πασοκ και οι νόμοι που ψήφισαν. Να τους ξαναψηφίσετε

Με το πρόσχημα παροχής εργασίας, δραπέτης των φυλακών, βίαζε γυναίκες!


Για βιασμούς γυναικών, τις οποίες παρέσυρε με αγγελίες σύμφωνα με τις οποίες πρόσφερε δήθεν εργασία, συνελήφθη,46χρονος δραπέτης των φυλακών χτες στο Βοτανικό, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου.
 Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο συλληφθείς μέσω αγγελιών που τοιχοκολλούσε σε δρόμους της Αθήνας και με τις οποίες προσέφερε εργασία, ερχόταν αρχικά σε τηλεφωνική επαφή με γυναίκες που αναζητούσαν εργασία και στη συνέχεια προγραμμάτιζε συνάντηση μαζί τους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έπειθε τα θύματα του να επιβιβασθούν σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, τις οδηγούσε σε ερημική περιοχή στο Σκαραμαγκά και με την χρήση βίας και απειλή μαχαιριού ασελγούσε σε βάρος τους.

Από την έρευνα του Τ.Α. Χαϊδαρίου εξιχνιάσθηκαν δύο τέτοιες περιπτώσεις κατά το τελευταίο δεκαήμερο.

Επιπλέον ο δράστης είχε αφαιρέσει από την περιοχή της Καλλιθέας και της Μεταμόρφωσης δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα.

Ο συλληφθείς είναι δραπέτης, από τον Απρίλιο του 2011 όποτε και παραβίασε δεκαήμερη τακτική άδεια, των φυλακών Μαλανδρίνου, όπου ήταν έγκλειστος εκτίοντας ποινή κάθειρξης 25 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές, απάτες, επιταγές και άλλα αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Τι τον πήγαν στον εισαγγελέα; Κανονικά έπρεπε να τον αφήσουν να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του. Σε λίγο θα είναι και πάλι έξω για να συνεχίσει. Το μόνο που δεν μας λεν είναι η εθνικότητα του! 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More