16.1.12

Κάποιος να τούς πει να μην κάνουν πολύ φασαρία γιατί η Ελλάδα κοιμάται...........

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.!


Σήμερα οι Ρουμάνοι ξεσηκώθηκαν πάλι μετά απο 22 χρόνια υποσχέσεων και λεηλασίας του δημόσιου πλούτου από τη μαφία και τούς πολιτικούς (σας θυμίζει κάτι αυτό?) και βγήκαν στους δρόμους τού Βουκουρεστίου. 
Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν ότι μπορούν να αποκρύψουν τα γεγονότα, όμως αυτά γρήγορα έχουν επεκταθεί στις κυριότερες πόλεις της χώρας, όπως Τιμισοάρα, Κλούζ, Σιμπίου, Ντέβα, κλπ. Με σκληρά συνθήματα όπως "Μπασέσκου θα πας όπου και ο Τσαουσέσκου", "Δεν σας φοβόμαστε πια" "Ρουμανία παράδεισος για τους κλέφτες, κόλαση για τους πολίτες" " Ας ξυπνήσουμε πριν πεθάνουμε" "Κάτω οι κλέφτες πού αφήνουν τον λαό να λιμοκτονεί" "Τα καθάρματα στο λαό"....και άλλα πολλά, ό κόσμος δείχνει πώς....
έχει φτάσει πλέον στα όρια της ανοχής και και της αντοχής του. 
Οι μικρές διαδηλώσεις που ξεκίνησαν το μεσημέρι σήμερα, γρήγορα εξελίσσονται σε μαζικό αντικυβερνητικό ξεσηκωμό απαιτώντας για τον πρόεδρο Μπασέσκου να δικαστεί για καταστροφή της εθνικής οικονομίας, γενοκτονία και προδοσία.!!! Oι αρχές ζήτησαν από τους διαδηλωτές να διαλυθούν, κάτι πού δεν έγινε, με αποτέλεσμα να έχουν αρχίσει οι συγκρούσεις, ενώ πέφτει η νύχτα.
Οι κάμερες του ιντερνέτ πού υπάρχουν στην πλατεία Πανεπιστημίου όπου και συρρέει το πλήθος,  έχουν απενεργοποιηθεί από τις αρχές, για ευνόητους λόγους.

  Κάποιος να τούς πει να μην κάνουν πολύ φασαρία γιατί η Ελλάδα κοιμάται...........
 http://attikanea.blogspot.com/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More