26.5.12

Πως πάει η γονιμοποίησης;


Κάθε κατηγορία που του αποδίδεται όσον αφορά τη δολοφονία του 30χρονου Θανάση Λαζανά από τις Ιτιές, αρνείται ο Αφγανός, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.
Ο λαθρομετανάστης προσήλθε στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει και έλαβε και σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε πως δεν τον σκότωσε ο ίδιος και πως δεν έχει καμία σχέση με το...
φόνο.
Όπως υποστήριξε: «Δεν τον σκότωσα εγώ. Το θύμα τσακώθηκε με έναν από τους άλλους δύο ομοεθνείς μου. Άρχισαν να καυγαδίζουν και να λογομαχούν, όμως εγώ έφυγα από το σημείο γιατί φοβήθηκα μήπως έρθει η Αστυνομία και με συλλάβει. Δεν έχω σχέση με το φόνο». Τελικά Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του 17χρονου φερόμενου ως δράστη.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες συνεχίζεται η μεταφορά από την Πάτρα στην Αθήνα, όσων λαθρομεταναστών θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Η μεταφορά γίνεται με λεωφορεία που διαθέτει ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Κυρίως μεταφέρονται λαθρομετανάστες οι οποίοι διέμεναν τον τελευταίο καιρό τόσο στις εγκαταστάσεις του παλαιού εργοστασίου της «Πειραϊκής - Πατραϊκής» όσο και στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων συνοικιών της πόλης.

Για το ζήτημα του μεταναστευτικού συνεδρίασε απόψε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος, το οποίο απηύθυνε έκκληση για αποκατάσταση της κοινωνικής ειρήνης στην Πάτρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Ακόμη ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας και ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς συναντήθηκαν με κατοίκους των νοτίων συνοικιών, σε μία προσπάθεια να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας και να επανέλθει η κοινωνική ειρήνη στην περιοχή.

Ο Στέφανος Μουαγκιέ , ο ηθοποιός που παίζει στο σίριαλ «Κλεμμένα όνειρα»μεταξύ άλλων στο «Πρωινό mou» μίλησε και για την... Χρυσή Αυγή και την είσοδο στο ελληνικό κοινοβούλιο. «Δεν δικαιολογώ ότι στο Δίστομο τα "αβγά" βγήκαν πρώτοι!» σχολίασε ο Στέφανος Μουαγκιέ και....
υνέχισε: «Όταν είναι κάποιος πνευματικά ασθενής, δηλαδή τελεί τις πνευματικές του λειτουργίες στερημένα, δεν κακιώνω με αυτόν. Άρα, όλους αυτούς εγώ τους έχω στη λίστα μου ότι είναι πνευματικά άρρωστοι! Δεν γίνεται ένας άνθρωπος 24 ώρες το 24ωρο να έχει μένος». Και στο τέλος είπε το κορυφαίο "Ποιος μπορεί να απαντήσει πως οι...
σημερινοί Έλληνες δεν είναι μπασταρδεμένοι με τους Τούρκους;;;"


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More