10.6.12

Ευρώ ή δραχμή; Μνημόνιο ή Αντιμνιμόνιο; Ξυπνάτε Έλληνες...

Το χλιδάτο - πάρτι έκπληξη της Γιάννας Αγγελοπούλου στη μητέρα της

Το χλιδάτο - πάρτι έκπληξη της Γιάννας Αγγελοπούλου στη μητέρα της


Με lear jet από Αμερική έφτασε στο Ηράκλειο η Γιάννα Αγγελοπούλου προκειμένου να επιμεληθεί προσωπικά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια από το surprise πάρτι που διοργάνωσε για τα 80α γενέθλια της μητέρας της, Μαρίκας Δασκαλάκη.
«Η Γιάννα κατέφθασε στη γενέτειρά της, την Κρήτη, αρκετές ώρες πριν, με το λιαρ τζετ της, προκειμένου να ασχοληθεί η ίδια προσωπικά με το πάρτι. Το γεγονός ότι συνοδευόταν από την πιο έμπιστη συνεργάτιδά και εξ απορρήτων της, Λένα Ζαχοπούλου, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί. Η Γιάννα επιθυμούσε να χαρίσει μια μοναδική ανάμνηση στη μητέρα της, τη βραδιά που θα έσβηνε και τα 80 κεράκια στην τούρτα της».
Αυτή η δήλωση ανθρώπου που γνωρίζει τα πράγματα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, είναι ενδεικτική του πόσο ασχολήθηκε η πάλαι ποτέ «Σιδηρά Κυρία» με το πάρτι που έλαβε χώρα στο roof garden του ξενοδοχείου Megaron στο Ηράκλειο (με το μενού να είναι ένας συνδυασμός ελληνικής και γαλλικής κουζίνας και κρασιά αποκλειστικά γαλλικής ετικέτας). Και μάλιστα εντελώς incognito, χωρίς παρουσία τηλεοπτικών καμερών και επαγγελματιών φωτογράφων.
Η εορτάζουσα, Μαρίκα Δασκαλάκη, δεν γνώριζε φυσικά τίποτα. Συγκεκριμένα ήξερε ότι η κόρη της ήρθε από την Αμερική -εκεί που το ζεύγος Αγγελόπουλου συνδυάζει δουλειές με τις εκδηλώσεις του Ιδρύματος Κλίντον- προκειμένου να την βγάλει έξω σε μια οικογενειακή ταβέρνα.
«Όταν οι δυο γυναίκες μπήκαν στην αίθουσα του Megaron, η μητέρα της Γιάννας δεν πίστευε στα μάτια της αντικρίζοντας δεκάδες γνωστούς της-από τον γιατρό της οικογένειας Ιορδάνη Δατσέρη και κάποιες συμμαθήτριές της, ως τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Κουράκη. (...) Κάποια στιγμή άκουσαν τη Γιάννα να ψιθυρίζει τρυφερά στο αυτί της μητέρας της ότι όλα αυτά γίνονται μόνο για χάρη της και είδαν τη Μαρίκα να δακρύζει».
Το παρών έδωσαν ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, η κόρη της Καρολίνα και τα αγόρια της Παναγιώτης και Κώστας. Ενώ την παράσταση έκλεψε και πάλι η Γιάννα Αγγελοπούλου, καλογυμνασμένη, με ένα Cohiba στο στόμα, σιελ τουαλέτα και μπριγιάν και πολύτιμες πέτρες από τον αγαπημένο της οίκο κοσμημάτων Harry Winston.
Λίγο μετά το κόψιμο της τούρτας, η οικογένεια Αγγελόπουλου μπήκε και πάλι στο ιδιωτικό της τζετ με κατεύθυνση -σύμφωνα με πληροφορίες- την Μύκονο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More