10.6.12

Τα κτήνη...


Μια εκπαιδευτικός – υπόδειγμα. Μια ευγενική, γλυκιά γυναίκα που δίδαξε ήθος και από τις τάξεις της πέρασαν χιλιάδες Πατρινοί.
Έτσι χαρακτηρίζουν όσοι γνώρισαν την 82χρονη Ρεγγίνα Παπανδρέου, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που έχασε τη ζωή της με τόσο αποτρόπαιο τρόπο την Πέμπτη το πρωί.
Ο κακοποιός με σκοπό να τη ληστέψει, την κατακρεούργησε με 36 μαχαιριές.


Η άτυχη γυναίκα...


ζούσε μόνη της τα τελευταία δέκα χρόνια, μετά τον θάνατο του συζύγου της Παναγιώτη, υπαλλήλου του υπουργείου Βιομηχανίας.
Είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νίκο Παπανδρέου, μηχανολόγο-μηχανικό στον Δήμο Πατρέων, και τη Δήμητρα, που είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Νικολόπουλο, ηλεκτρολόγο-μηχανικό.
Η Ρεγγίνα Παπανδρέου ήταν για πολλά χρόνια δασκάλα στο συγκρότημα Γλαράκη και στο 12ο Δημοτικό Σχολείο.
Όλοι τη θυμούνται για την αφοσίωσή της στους μαθητές της, αλλά και για το ήθος που δίδασκε κατά την παράδοση. Είχε υπηρετήσει για πολλές δεκαετίες στην εκπαίδευση και ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην τοπική εκπαιδευτική κοινότητα.


«Το μόνο που ζητάμε είναι να βρεθεί ο δολοφόνος. Δυστυχώς όλη η Ελλάδα ασχολείται με ένα μπουγέλο και δύο χαστούκια, όταν η εγκληματικότητα καλπάζει» σημειώνει ο γαμπρός της θανούσας, Γιώργος Νικολόπουλος.

Κάθε ημέρα τα παιδιά της επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με τη γυναίκα. Το ίδιο έγινε και την Πέμπτη το πρωί, όμως η γυναίκα δεν απαντούσε στα τηλέφωνα.

Οι ώρες περνούσαν και τα παιδιά της άρχισαν να ανησυχούν. Δεν ήταν συνηθισμένο η μητέρα τους να μην απαντάει στις τηλεφωνικές κλήσεις.


Τελικά η κόρη της, στις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της γυναίκας και μπαίνοντας στο εσωτερικό της τη βρήκε νεκρή.
Η αστυνομία συνεχίζει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη.


πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More