27.12.09

Τζερόνυμο και Τζέφρυ.......

Τζερόνυμο και Τζέφρυ, Χέρι Χέρι





Ieronumos_tzephru_Upourgiko_sumboulio.jpg
Προφητικός Διαχρονικός ο Πλάτων. «- και καταδύεσθαι γε, ήν δ' εγώ, ώ φίλε, είς τε τάς ιδίας οικίας καὶ τελευτάν μέχρι των θηρίων την αναρχίαν εμφυομένην. - Πώς, ή δ' ός, το τοιούτον λέγομεν; - Οίον, έφην, πατέρα μέν εθίζεσθαι παιδί όμοιον γίγνεσθαι καί φοβείσθαι τούς υείς, υόν δέ πατρί, και μήτε αισχύνεσθαι μήτε δεδιέναι τούς γονέας, ίνα δή ελεύθερος ή· μέτοικον δε αστώ και αστόν μετοίκω εξισούσθαι, και ξένον ωσαύτως…»

Και στην νεοελληνική. «Και θα διεισδύσει η αναρχία στα ίδια μας τα σπίτια και θα μεταφερθεί ακόμη και στα ζώα . Πως; Κατά τον ίδιο τρόπο, που ο πατέρας ανέχεται να γίνεται όμοιος προς το παιδί και να φοβάται τα παιδιά του, το παιδί να παίρνη την θεσι του πατέρα του και ούτε να σέβεται ούτε να ντρέπεται τους γονείς του, για να είναι δήθεν ελεύθερο. Ο μέτοικος-μετανάστης να αποκτά ίδια δικαιώματα (εξισούσθαι) με τον πολίτη και ο ξένος παρομοίως... »
Παραμονές σωτηρίου έτους 2010 Εδώ στο «Νεα Ελλάντα» κατάφεραν επιτυχώς και επαξίως οι αχρείοι ελλαδικοί πολιτικοί όλων των αποχρώσεων εντός ολίγων δεκαετιών ό,τι δεν μπόρεσαν να επιτύχουν οι Τούρκοι πεντακόσια χρόνια.: Έτσι είμεθα μάρτυρες κυριολεκτικώς στην χώρα μας όπου διαπιστώνουμε:


  1. Ένα γραικύλο αφελληνισμό του Έλληνα με το μιξο-ιδίωμα της ψευτοδημοτικιάς ώστε κάνεις πιά να μην αναγνωρίζει τι σόι γλώσσα μιλάνε οι κάτοικοι αυτής της χώρας, ενώ οι νέοι να μην μπορούν να συνεννοηθούν παρά μόνο με greeklish.
  2. Την μοιρολατρική εγκατάλειψι στην τύχη, των πολυτέκνων, που τους κοροϊδεύουν με φαρισαϊκά λογύδρια και ανούσιες φανφάρες ενώ οι πολύτεκνοι ουσιαστικά εξακολουθούν και παίρνουν το πεντακοσάρικο του δικτάτορα Παπαδοπούλου. Μόνο που την εποχή εκείνη ο πολύτεκνος έπαιρνε με πεντακόσιες δραχμές 100 κιλά ψωμί ή ένα κιβώτιο γάλατα .Ενώ σήμερα με ενάμιση ευρώ μόνο προφυλακτικά Χύμα... Ταυτόχρονα το μέλλον της Ελλάδος γίνονται οι συνταξιούχοι και οι υπέργηροι.
  3. Την σταδιακή μετατροπή των Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων, Πανεπιστημίων σε κέντρα κομμουνιστικής και αναρχικής προπαγάνδας, όπου οι εναπομείναντες όσοι, ήρωες καθηγητής και δάσκαλοι προσπαθούν να περισώσουν και να προστατέψουν ό,τι μπορούν εγκαταλελειμμένοι στην αυτοθυσία των ιδίων και των γονέων.
  4. Την αποκάρδιωσι τον ευτελισμό την ταπείνωσι την προδοσία των Στρατιωτικών και των Αστυνομικών στους οποίους παρέχουν μισθούς πείνας και ξευτίλας σκοπίμως ώστε η Δημοκρατία να βγάλει το ¨άχτι¨ της σε εκείνους που πραγματικώς οφείλει την ύπαρξι της. Και αυτοί αυτοδικαίως να πάψουν να την προστατεύουν.
  5. Την οικονομική κατάρρευσι της χώρας ανεξαρτήτως και πέραν της γενικευμένης σημερινής κρίσεως αφού η πράσινη τζαμουχιρία του Πασοκ κατασπάραξε τα τεράστια κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ενώσεως σε ημέτερους ή τα μοίρασε με λαϊκισμό στους αγρότες με ψεύτικες ανύπαρκτες βαμβακαλαμποκο παραγωγές εξευτελίζοντας μας διεθνώς και ταυτοχρόνως να μετατρέποντας την αγροτικά σε ένα απέραντο καφενείο το μεσημέρι.Σκυλάδικο το βράδυ.
Ενώ με το σοσιαληστρικό κυνήγι των επιχειρηματιών που ξεκίνησε πειραματικώς ο θείος Καραμανλής και συνέχισε επαγγελματικώς το ΠΑΣΟΚ φθάσαμε εδώ που φθάσαμε . Να ζητάμε επενδυτές να μας φέρουν τα χρήματα τους, κάνοντας ό,τι μπορούμε για να τους διώξουμε!
Τέλος η καρναβαλική ΝΔ προσωποπαγές κόμμα του ιδρυτού της- πλην του διαλλείματος Μητσοτάκη, που κατάφερε να τον κατηγορούν όλοι, ( πλην εμού) - με έναν μεγάλο μπέμπη-κιού παιπαι αρχηγό κατάφερε το αδύνατον. Να φέρει ξανά το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.
Και έτσι χθες είδαμε έναν Αρχιεπίσκοπο , Υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου του ΠΑΣΟΚ. Με τον Πρωθυπουργό Κυβερνήτη εμφανώς με ανοσία στην βλακεία να προσπαθεί να μας πείσει για την «ευκαιρία που δεν έχουμε την πολυτέλεια να την χάσουμε», δηλαδή να βαφτίσουμε Έλληνες μερικές χιλιάδες αλλοδαπούς εν μια νυκτί. Τα σωτήρια μέτρα για όσους δεν τα άκουσαν
  1. Καταργείται η διάταξη περί αναιτιολόγητου της απόρριψης της αίτησης πολιτογράφησης.
  2. Εισάγεται νέος τρόπος κτήσης της ιθαγένειας: Με τη γέννηση και τη δήλωση των γονέων του, εφόσον διαμένουν στην Ελλάδα πέντε χρόνια. Ελληνική ιθαγένεια μπορούν να αποκτήσουν και τα παιδιά που φοιτούν στο ελληνικό σχολείο συνεχώς για ορισμένα τουλάχιστον χρόνια
  3. Μειώνεται το υπέρογκο παράβολο στην αίτηση πολιτογράφησης
  4. Ακόμη, δίνεται δικαίωμα συμμετοχής-σε Έλληνες ομογενείς και αλλοδαπούς που διαμένουν νομίμως στην χώρα- στις δημοτικές εκλογές (εκλέγειν και εκλέγεσθαι) 
Μετά τις συνταρακτικές ανακοινώσεις του κου Πρωθυπουργού ο αναλόγως υπερφυής Υπουργός Προστασίας του (Πυροβολημένου, του Ληστεουμένου, του Διωκομένου, του Ραγιά) Πολίτη θριαμβολόγησε ότι «Η Ελλάδα δεν είναι πια ξέφραγο αμπέλι.» Προφανώς κε Χρυσοχοίδη. Διότι όπως πάμε δεν θα έχουμε πλέον λαθρομετανάστες αφού άμα τη σφίξει των , θα τους κάνουμε Έλληνες όλους… Αλλά και συνέχισε απτόητος ο κος Χρυσοχοϊδης , ότι το μήνυμα που στέλνει η χώρα μας στο εξωτερικό είναι ότι : «η Ελλάδα δεν είναι μια εύκολη δίοδος στην Ευρώπη και γι αυτό έχουμε πάρει σειρά μέτρων». Την Ελληνοποιησι των Μετοικων!!
Ολοι θα γινονται Ευρω-πεοι στην Ελλαδα
Ιασων
Το αρχαιο κειμενο Plato Phil. : Respublica : Stephanus page 562, section e, line 8 “ - και καταδύεσθαι γε, ήν δ' εγώ, ώ φίλε, είς τε τάς ιδίας οικίας καὶ τελευτάν μέχρι των θηρίων την αναρχίαν εμφυομένην. - Πώς, ή δ' ός, το τοιούτον λέγομεν; - Οίον, έφην, πατέρα μέν εθίζεσθαι παιδί όμοιον γίγνεσθαι καί φοβείσθαι τούς υείς, υόν δέ πατρί, και μήτε αισχύνεσθαι μήτε δεδιέναι τούς γονέας, ίνα δή ελεύθερος ή· μέτοικον δε αστώ και αστόν μετοίκω εξισούσθαι, και ξένον ωσαύτως. ....· διδάσκαλός τε εν τω τοιούτῳ φοιτητάς φοβειται και θωπεύει, φοιτηταί τε διδασκαλων ολιγωρούσιν, ουτω δε και παιδαγωγών· και όλως οι μέν νέοι πρεσβυτέροις απεικάζονται και διαμιλλώνται και εν λόγοις και εν έργοις, οι δε γέροντες συγκαθιέντες τοις νέοις ευτραπελίας τε και χαριεντισμού εμπίμπλανται, μιμούμενοι τούς νέους, ίνα δή μη δοκώσιν αηδείς είναι μηδέ δεσποτικοί.”
ΙΑΣΩΝ ΤΙΦΕΥΣ .
Δεν μας είπατε κ. Παπανδρέου πόσα εκατομμύρια λαθρομεταναστών θέλετε  ακόμη να ζουν μαζί μας.
Νίκος Αγαπηνός


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More