27.12.09

Κοινοβουλετισμός και Προϋπολογισμός .



Το κείμενο που ακολουθεί δεν το έχει γράψει κάποιος εθνικιστής ή ακροδεξιός ή κάποιος αντιδημοκράτης . Εάν αυτά τα κείμενα τα γράφουν δημοκρατικοί με αριστερόστροφη ιδεολογία τότε το έργο ημών των εθνικιστών γίνεται ευκολότερο αρκεί να κάνουμε  ευρύτερα γνωστά τα κείμενά τους .Γράφει λοιπόν ....

Αν οι εθνοπατέρες είχαν αντιληφθεί την αλγεινή εντύπωση που αποκόμισαν οι πολίτες από τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, θα είχαν… απαγορεύσει τη ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων της Βουλής. Δεν πρόκειται μόνο για μια ανιαρή διαδικασία που αποτελεί το καλύτερο υπνωτικό ειδικά σε προχωρημένη νυκτερινή ώρα. Πρόκειται κυρίως για μια ανούσια παρέλαση ομιλούντων και μη ακουομένων βουλευτών που αραδιάζουν με στόμφο τις πλέον αδιάφορες κοινοτοπίες πάντοτε εντός κομματικής γραμμής και συνήθως εκτός πραγματικότητας.


Όπως προαναφέραμε το παραπάνω κείμενο δεν το έγραψε κάποια ακροδεξιά ή εθνικιστική εφημερίδα  αλλά το ΚΑΡΦΙ  του Νίκου Κακαουνάκη .Και μάλιστα το κείμενο μεταξύ άλλων το έγραψε  ο ίδιος ο εκδότης ο οποίος είναι ακραία δημοκρατικός .

Νίκος Αγαπηνός  


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More