4.1.10

Συνεχίζεται ο ευνουχισμός της Αστυνομίας απο τον Χρυσοχοίδη.

ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ.

ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝ ΩΡΑ ΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;;
TOTE ME THN IΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟ KAI TON ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ Η ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΟΜΑΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ;; 
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που έβρισε και απείλησε για μια θέση στάθμευσης
Aπό το Α.Τ. Λουτρακίου σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας κατά 40χρονου Αστυνομικού του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, ύστερα από καταγγελία ιδιώτη για απειλή, εξύβριση και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.
Ειδικότερα, ο εν λόγω Αστυνομικός, ευρισκόμενος σε κανονική άδεια και χωρίς να κάνει χρήση της ιδιότητάς του, χθες και ώρα 17.50, διαπληκτίστηκε λεκτικά με ιδιώτη για διεκδικούμενη θέση στάθμευσης των αυτοκινήτων τους, και σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιώτη, τον εξύβρισε και απείλησε αυτόν επιδεικνύοντας προς το μέρος του μία φαλτσέτα (τύπου χαρτοκόπτη) με λάμα μήκους τουλάχιστον 10 εκατοστών.
Στη συνέχεια ο αστυνομικός τράπηκε σε φυγή και μετά την πάροδο περίπου μίας ώρας παρουσιάσθηκε στο Α.Τ. Λουτρακίου, όπου την ώρα που ενημέρωνε τον Αξιωματικό Υπηρεσίας για το περιστατικό, εμφανίσθηκε ο ιδιώτης, ο οποίος, αφού τον αναγνώρισε, υπέβαλε σε βάρος του έγκληση για τις παραπάνω πράξεις.
Ο συλληφθείς αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κορίνθου, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More