4.1.10

Ιος και indymedia .



Την σκυτάλη σήμερα στην προσπάθεια τρομοκράτησης των Ελλήνων παίρνει ο γνωστός ΙΟΣ των πρακτόρων του ΣΟΡΟΣ που μάλιστα κατήρτισε και ημερολόγιο ''ακροδεξιάς βίας'' με την χορηγία του Indymedia όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μια από τις πιο χρήσιμες πηγές για την κατάρτιση του χρονολογίου της «μαύρης βίας», μαζί με το ηλεκτρονικό αρχείο της «Ε», υπήρξε ο δικτυακός τόπος εναλλακτικής πληροφόρησης Athens Indymedia.
Αγρίως συκοφαντημένο από τους διώκτες του, που έχουν φτάσει μέχρι τη δικαστική δίωξη των πρυτανικών αρχών του ΕΜΠ για την παροχή πανεπιστημιακού ασύλου στο σέρβερ του, το Indymedia αποτελεί όχι μόνο έναν «χώρο πολιτικής και κοινωνικής έκφρασης» (με απόψεις που μπορεί να ενοχλούν πολλούς) αλλά και μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης που λειτουργούν στον ελληνόφωνο κόσμο για μια σειρά ζητήματα.

Παραδοχή από τον ΙΟ της χαφιεδοτυπίας οτι μετά τις εκλογές η ακροαριστερή βία παρουσίασε ύφεση.
Αυτό μπορεί να μας οδηγήσει και σε συμπεράσματα για το ποιός την υποκινούσε αυτή την βία.
Σε αντίθεση προς την «αριστερή» κι «αντιεξουσιαστική» βία, που μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου παρουσιάζει μια σχετική ύφεση, η «μαύρη» βία εμφανίζει, αντίθετα, σαφείς τάσεις πύκνωσης -με πέρασμα, μάλιστα, από τις «μαζικές» σε όλο και περισσότερες «αντάρτικες» ενέργειες.

http://www.enet.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More