4.1.10

Πάλι κατά των Αστυνομικών .



Οι μηχανισμοί προπαγάνδας του, όχι ποια και τόσο, "παρακρατικού" ΠΑΣΟΚ ξαναχτυπούν. Με στόχο να καλλιεργήσουν ένα κλίμα υπέρ των λαθρομεταναστών και σπίλωσης του κακού Έλληνα διώκτη τους, δημιούργησαν ακόμη ένα εικονικό επεισόδιο ξυλοδαρμού αλλοδαπού εγκληματία.

Τα γνωστά έντυπα έπαιξαν για ακόμη μια φορά τον συνήθη ρόλο τους τροφοδοτώντας την "κούφια" είδηση δια μέσου των πρωτοσέλιδων τους. Φυσικά, μην περιμένετε το σχετικό πρωτοσέλιδο της Καθημερινής να αναφερθεί στο γεγονός ότι ο κρατούμενος είχε συλληφθεί για ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ με ΛΑΜΑ!

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μας προετοίμασε με το καλημέρα για τις προθέσεις της, δια στόματος του πρωθυπουργού στην υπόθεση της γιαλαντζί δολοφονίας Πακιστανού λαθρομετανάστη.

Πρώτοστάτης στα πρωτοσέλιδα και τις οθόνες ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης. Ως άξιος αντικαταστάτης του Προκόπη Παυλόπουλου, δίνει ρεσιτάλ συκοφαντικής δυσφήμισης του Έλληνα αστυνομικού. Σε μια Ελλάδα δίχως σύνορα, ο Έλληνας αστυνομικός είναι ο τελευταίος Ακρίτας της εποχής μας. Ο τελευταίος Έλληνας που μάχεται ακόμη καθημερινά ενάντια στο εισαγόμενο λαθραίο και αλλοδαπό έγκλημα που ολοένα και διογκώνεται! Ο ουσιαστικός αλλά και συμβολικός για τον Έλληνα πολιτη αυτός θεσμός πρέπει να "εξοντωθεί"!



Διαβάζουμε λοιπόν στην Καθημερινή τα εξής τραγελαφικά:

"Για βασανιστήρια και κατάχρηση εξουσίας συνελήφθησαν υπαστυνόμος -αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Ακρόπολης- τρεις ειδικοί φρουροί και ένας ακόμη αστυφύλακας για την άγρια κακοποίηση 30χρονου Χιλιανού κρατουμένου, προχθές το μεσημέρι στο Α.Τ. Ακρόπολης. Οι αστυνομικοί που συνελήφθησαν από άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι διενήργησαν έρευνα με εντολή του αρχηγού της ΕΛΑΣ, εκτός από τον βασανισμό του κρατουμένου για ασήμαντο λόγο, προκειμένου να συγκαλύψουν τις πράξεις τους, συνέταξαν και δικογραφία με την ψευδή κατηγορία ότι ο 30χρονος επιχείρησε να αποδράσει.

Στο πλαίσιο της διενεργηθείσας προανάκρισης, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός κρατούμενος, τις μεσημβρινές ώρες της 31-12-2009, διαμαρτυρήθηκε επανειλημμένα (στη γλώσσα του και με χειρονομίες) στον σκοπό κρατητηρίου να τον διευκολύνει να τηλεφωνήσει καθόσον το καρτοτηλέφωνο, που βρίσκονταν εκεί, δεν λειτουργούσε. Ο σκοπός τον εξύβρισε, εισήλθε στο κρατητήριο, τον κτύπησε με το χέρι του στο πρόσωπο δύο φορές και τον οδήγησε σε χώρο εξωτερικά του κρατητηρίου. Εκεί άρχισε να τον κτυπά σε διάφορα σημεία του σώματός του και τότε αυτός τον απώθησε σπρώχνοντας τον στον τοίχο και τον ακινητοποίησε ρωτώντας τον παράλληλα για ποιόν λόγο τον κτυπά.
Βλέποντας αυτό, άλλος Ειδικός Φρουρός έσπευσε σε βοήθεια του συναδέλφου του και από κοινού άσκησαν σωματική βία στον αλλοδαπό με επανειλημμένα κτυπήματα εναντίον του, με χέρια, πόδια και ελαστική αστυνομική ράβδο (κλόμπ) προκαλώντας του σωματικές βλάβες." ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Πέρα από το γεγονός ότι ουδείς φαίνεται να προβληματίζεται για το κατά πόσο οι ισχυρισμοί των αστυνομικών περί απόδρασεως αληθεύουν. Οι εντυπώσει που δημιουργούνται είναι ότι 5 Έλληνες αστυνομικοί ψεύδονται και ένας βίαιος αλλοδαπός κακοποιός είναι πιο αξιόπιστος. Τι θα γινόταν άραγε αν ο κακοποιός είχε καταφέρει να αποσπάσει το όπλο του αστυνομικού των οποίο ο κακοποιός είχε ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ;
Αλήθεια, για τον Γρηγορόπουλο, οι αρχές έκαναν 2-3 εβοδμάδες για να συνάψουν ένα πόρισμα. Για την περίπτωση του Χιλιανού, ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων σύναψε και δημοσίεσε το πόρισμα της μέσα σε δύο ημέρες από υποτιθέμενο συμβάν την 1η και 2η Ιανουαρίου, ημέρες... αργίας!

Πολύ αποτελεσματική αυτή η υπερεσία!!!

Παρόμοια περιστατικά προβοκάτσιας χρονολογούνται από την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση μαχόταν με λύσσα για να επιστρέψει στην εξουσία. Σε συνέχεια του σχεδίου αυτού, η ίδια τακτική ακολουθείται με στόχο να προωθήθει το εγχείρημα της προσάρτησεις 1 εκ. νέων αλλοδαπών ψηφοφόρων στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ.

Στην δήλωση του ο Προπο έκανε λόγο για "βάρβαρες" πρακτικές των αστυνομικών. Αλήθεια μήπως έχει δει τους βάρβαρους που μας έχει κουβαλήσει στην Ελλάδα; Θα ακολουθήσουν φυσικα οι κινητοποιήσεις των γνωστών αναρχοαριστερών.

Οι μάσκες έχουν πέσει! Χρυσοχοίδης και Παπανδρέου δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Η δική τους ολοφάνερη και επαναλλαμβανόμενη κατάχρηση εξουσίας δεν αποτελεί βαρβαρότητα άραγε; Αλλά αφου ο υπουργός μοιάζει να γνωρίζει καλύτερα, ας κατέβει ο ίδιος στους δρόμους και τα κρατητήρια και ας υποδείξει στην Αστυνομία και την Ελληνική κοινωνία πως πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ορδές βαρβάρων που έχουν εισβάλει στην Ελλάδα!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More