19.1.10

Τι λέτε ρε....να βάλουμε στις σχολ. αίθουσες και τον Κεμάλ ;;;



Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Ευρωαπαικού Δικαστηρίου ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων, κάποιοι κύκλοι αρχίζουν να φέρνουν σε συζήτηση αυτό που μέχρι σήμερα ουδείς διανοείτο να προτείνει!

Σε σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής, μεταξύ των δηλώσεων συνταγματολόγων όπως ο κ. Αλιβιζάτος παρουσιάζεται και η άποψη του κ. Σταύρου Γιαγκάζογλου, δρ Θεολογίας και Σύμβουλου στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ο οποίος αναφέρει ότι:

«σήμερα οι εικόνες κοσμούν τις τάξεις όπως οι ήρωες του ’21 και ο γεωφυσικός χάρτης. Δεν είμαι υπέρ της αφαίρεσής τους. Τα αναρτημένα σύμβολα μπορούν να αυξηθούν για να εκφράζουν όλους τους μαθητές: θα μπορούσαν να προστεθούν σύμβολα άλλων δογμάτων, εφόσον στην τάξη έχουμε αλλοδαπούς μαθητές, αλλά και άλλες προσωπικότητες- διεθνούς εμβέλειας. Το ζητούμενο δεν είναι να κάνουμε τις τάξεις “λευκά κελιά”, αλλά ελκυστικούς χώρους μάθησης με τους οποίους οι μαθητές να ταυτίζονται. Η ουδετεροθρησκεία προήλθε από το κίνημα του Διαφωτισμού, ωστόσο στον ευρωπαϊκό πολιτισμό σημαντικό ρόλο έπαιξε μέχρι σήμερα και η θρησκευτικότητα»

Είναι προφανές ότι οι δυνάμεις που επιδιώκουν την μετατροπή της Ελλάδος σε πολυπολυτισμική κοινωνία δεν προσβλέπουν στην αποκαθήλωση των Χριστιανικών συμβόλων από τα σχολεία και τους δημόσιους χώρους. Η αποκαθήλωση αφορά την θέση αυτών που προασπίζονται την ανεξιθρησκεία και δεν αποτελούν πλειοψηφία στην χώρα μας.

Αντίθετα, όπως θα αρχίσουν σιγά σιγά οι Έλληνες να αντιλαμβάνονται, ο πραγματικός στόχος των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης είναι η εισαγωγή ξένων συμβόλων στην ελληνική παιδεία! Θρησκευτικών, ιστορικών και άλλων! Με το σκεπτικό του κ. Γιαγκάζογλου, σε μερικά χρόνια οι ελληνικές τάξεις και οι δημόσιοι χώροι θα πρέπει να διακοσμούνται με ισλαμικά σύμβολα, με εικόνες των Αλβανών εθνικών "ηρώων" (έναν έχουν, και αυτός είναι "κλεμμένος"), των UCKαδων μαφιόζων, και των πακιστανών ιμάμηδων!

Αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος για την χώρα μας. Δεδομένων των δημογραφικών πιέσεων, αν οι Έλληνες δεν εκδιώξουν τους ξένους εισβολείς, σε λίγα χρόνια η επιβολή της ξένης "κουλτούρας" θα είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Λαμβάνοντας πολιτικά δικαιώματα, οι λαθρομετανάστες θα αποκτήσουν νόμιμη και "δημοκρατική" οδό να απαιτήσουν επίσημα πλέον, την επιβολή του "πολυπολυτισμού" στην ζωή μας!

ΕΨ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More