18.3.10

Τα ερπετά των ΜΜΕ θέλουν πάτημα στο κεφάλι!

 

Το κουλούρι του Καραμανλή

Μέρες τώρα περιμένω να δω κάποιο από τα γνωστά ερπετά των ΜΜΕ να ουρλιάξει για τις περικοπές στους μισθούς και τα επιδόματα των μισθωτών, ή για την επιβολή των αισχρών έμμεσων φόρων που εκτίναξαν την τιμή των προϊόντων στα ύψη.
Μάταια!
Τα ίδια αυτά ερπετά ούρλιαζαν και τσίριζαν για την αύξηση .... των 30 ευρώ που έδινε ο Καραμανλής το μήνα, γιατί λέγανε δεν είναι ούτε ένα κουλούρι την ημέρα!
Για δε το επίδομα των 300 και 500 ευρώ που έδωσε το 2009 στους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους τα ίδια ερπετά πάλι ούρλιαζαν ότι δε μετράει στη σύνταξη και είναι κοροϊδία!
Έτσι είναι γιατί ακόμα έχουμε μνήμη και δεν πάθαμε μαλάκυνση εγκεφάλου όπως πολλοί από δαύτους.
Σήμερα;
Που είναι όλα αυτά τα ερπετά;

Γιατί σιωπούν;
Μήπως γιατί δεν έχει μοιραστεί ακόμα η κρατική διαφημιστική πίτα και όλοι γλύφουν και στήνουν τον πισινό τους στο αφεντικό;

Προφανώς η έννοια της ενημέρωσης αποτελεί άγνωστη λέξη για όλα αυτά τα ερπετά που καθημερινά σέρνονται στο γυαλί της τηλεόρασης ή βρομίζουν με την πένα τους τις εφημερίδες στις οποίες εργάζονται.

Έχουν απαξιωθεί πλήρως στη συνείδηση του κόσμου και το μόνο που τους απομένει είναι να συνεχίσουν να κυλιούνται στους βόθρους που ζούνε μέχρι σήμερα.

http://politikiprotasi.blogspot.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More