31.3.10

Οι καραγκιόζηδες των ΜΜΕ !!!!

Χοντροκομμένη προβοκάτσια απο ''ψυχοπαθείς ''δημοσιογράφους που δεν πείθουν πλέον κανέναν.


Μετά την έξαρση της εγληματικότητας τις τελευταίες μέρες και τον θάνατο 15χρονου αφγανού λαθρομετανάστη από βόμβα που είχε τοποθετηθεί δίπλα σε δημόσια υπηρεσία το σύστημα έπρεπε να βρει ένα νέο εχθρό για να ρίξει το φταίξιμο, και να μην αμαυρωθεί η αριστερή τρομοκρατία των Πυρήνων και των Χέστρας Επαναστατών.


Μετά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα που έγινε... το πρωί της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό Alter οι αστυνομικοί έψαχναν στα Πατήσια την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ευβοίας (αυτό σημαίνουν τα αρχικά ΕΒΕΕ) γιατί ενδεχομένως να μην είχε καταγραφεί σωστά το περιεχόμενο προειδοποιητικού τηλεφωνήματος για έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Μπέρδεψαν δηλαδή το Β με το Δ, και είναι πιθανό γιατί ακούγεται το ίδιο.

Από αξιωματικούς θεωρείται δηλαδή πιθανό η τσάντα με τη βόμβα που έσκασε στα χέρια του 15χρονου μετανάστη να βρισκόταν στο σημείο εκείνο από το πρωί της ίδιας ημέρας και να μην είχε εκραγεί από κατασκευαστικό λάθος.

Βέβαια οι τρομοκράτες δεν επρόκειτο να πάνε να αφοπλίσουν την βόμβα γιατί είναι ηλίθιο να γυρίσεις στο τόπο του εγκλήματος και δεν ήταν βέβαιοι αν οι αστυνομικοί αφόπλισαν την βόμβα μυστικά και τους περίμεναν.




Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν πως «είναι απίθανο το τηλεφώνημα το πρωί της Κυριακής να ήταν φάρσα και συμπτωματικό».

«Τα μέλη της ένοπλης οργάνωσης είναι πιθανόν να μην επανήλθαν με νεότερο προειδοποιητικό τηλεφώνημα ή να μην προσέγγισαν ξανά τον χώρο φοβούμενοι ότι έχουμε στήσει παγίδα. Όμως μπορεί να έχει συμβεί και κάτι άλλο που δεν το υποψιαζόμαστε. Να ήταν ένα παιχνίδι τακτικής...» αναφέρουν.

Όπως δήλωσαν από την Αντιτρομοκρατική ο μηχανισμός είναι ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιούν οι Πυρήνες της Φωτιάς. Απλός αργά η γρήγορα θα είχαμε θύματα από αστοχία του μηχανισμού. Η εκρηκτική ύλη ίδια με αυτή στην βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, και στην οποία ανέλαβε την ευθύνη οι "Πυρήνες της φωτιάς".

Το πρωί της Τρίτης άγνωστος τηλεφώνησε στην εφημερίδα Καθημερινή και ανέλαβε την ευθύνη της έκρηξης για λογαριασμό της οργάνωσης «Αντάρτικη Ομάδα Λάμπρος Φούντας».

Οι αριστεροί τρομοκράτες σκότωσαν ένα λαθρομετανάστη και σαν γνήσιοι ανθέλληνες αυτό τους στεναχώρησε. Αν ήταν Έλληνας θα μίλαγαν για παράπλευρες απώλειες. Τώρα αρνούνται την ενοχή τους για να μην προκαλέσουν κοινωνική οργή και κάποια όργανά τους προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις ότι ακροδεξιά καινούργια οργάνωση έβαλε την βόμβα. Δηλαδή έβαλαν την βόμβα έξω από δημόσια υπηρεσία για να περάσει ο Αφγανός που έψαχνε στα σκουπίδια και να σκοτωθεί. Αν έπαιζαν Λόττο θα είχαν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν! Και αν υπήρχε τέτοια οργάνωση θα έβαζε βόμβα στην Μενάνδρου και έξω από το ΕΕΔΕ. Άλλωστε ξέρουμε ότι σε δημόσιες υπηρεσίες τοποθετούνται όλες οι βόμβες.

Ήρθαν τα όργανά τους indymedia και zougla να μιλούν για μη ανάληψη ευθύνης από τους Πυρήνες και δήθεν για προκήρυξη νέας ακροδεξιάς οργάνωσης που είχε σαν σκοπό να σκοτώσει λαθρομετανάστες! Πρέπει πάντως να είναι πολύ τυχεροί! Τι θα γινόταν αν δεν πήγαινε τυχαία ό Αφγανός και πήγαινε κάποιος Έλληνας ή το συνεργείο καθαριότητας του Δήμου; Εντάξει είπαμε ότι ο Ελληνικός λαός κοιμάται αλλά αυτό πάει πολύ.



Η "οργάνωση" τα βάζει και με την Χρυσή Αυγή ενώ το λεξιλόγιο μόνο δεξιό δεν είναι αλλά κάποιου αριστερού τραμπούκου. Φαντασιώσεις ψυχικά αρρώστων με επίσημα πιστοποιητικά (Ι5) που προσπαθούν να πείσουν από τις εκπομπές τους για δήθεν ρατσιστές τρομοκράτες.

Η "οργάνωση" με μήνυμα στην Ζούγκλα αναφέρει: «Το κίνημά μας έπιασε τον δειλό μαρξισμό και από εκεί εξήγαγε την έννοια του σοσιαλισμού. Κράτησε επίσης τον εθνικισμό της εξίσου δειλής μεσαίας τάξης. Από τα δύο αυτά στοιχεία προέκυψε ο τρόπος ζωής μας, τόσο καθαρός όσο ένα κρύσταλλο, η σύνθεση.

» Στην Ελλάδα του 2010 κινδυνεύουμε να γίνουμε ξένοι στην ίδια μας τη χώρα. Όλες οι προβλέψεις μιλάνε για κατακόρυφη αύξηση των αλλοδαπών την επόμενη πενταετία. Αλλοδαποί, οι οποιοι θα καλύψουν θέσεις εργασίας, που οι σύγχρονοι και βολεμένοι 'έλληνες' δε θέλουν ούτε να σκέφτονται.

» Τα σύνορά μας ορθάνοιχτα από παντού και κυρίως από την ανατολική πλευρά των καλών μας γειτόνων. Οι ελληνικές κυβερνήσεις ανύπαρκτες, όπως και οι προτάσεις τους πάνω στο μεταναστευτικό. Χρειάζεται βλέπετε πολλά κότσια και αποφασιστικότητα, για να λειτουργήσει κάτι παρόμοιο με αυτό που εφαρμόζεται εδώ και λίγο καιρό στη γείτονα Ιταλία. Όσο για την εκπροσώπηση του 'πατριωτικού χώρου' στη βουλή, δε θα ξοδέψουμε καθόλου χώρο σ' αυτό μας το κείμενο.

» Αναπολούμε τις εποχές, όχι και τόσο παλιά, που μπορούσαμε να κυκλοφορούμε χαλαροί στις γειτονιές μας τα βράδυα χωρίς να κοιτάμε πίσω απ' την πλατη μας κάθε λεπτό. Όσοι αλλοδαποί δε μπορέσουν να βρούνε δουλειά, είναι λογικό να μεταπηδήσουν στην παρανομία ή να παραμένουν εξαθλιωμένοι στους δρόμους ή στιβαγμένοι σε σπίτια σαν σκουπίδια. Αυτή την κατάσταση δεν είμαστε διατεθειμένοι να την ανεχόμαστε για πάντα. Ούτε στα Πατήσια ούτε πουθενά, έξω οι αλλοδαποί από κάθε γειτονιά. Και για το δικό μας και το δικό τους καλό.

» Από 'δω και πέρα κανένα τζαμί και καμιά μάζωξη τους να μην μπορεί να θεωρηθεί ασφαλής. Και βέβαια δε μπορούμε να περιμένουμε από κανένα κράτος να πράξει τα αυτονόητα, γιατί δεν είναι αυτή η απαρχαιωμένη αποστολή του. Εμείς προτάσσουμε αντιεξουσιαστικές κοινωνίες φυλετικού χαρακτήρα και από 'δω και πέρα προς αυτή την κατεύθυνση θα κινούμαστε.

» Εμπρός για ένα νέο και μαζικό Επαναστατικό Μέτωπο! Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους αγωνιστές της Combat 18!

» ΥΓ1: Δε θα μιλήσουμε για παράπλευρη απώλια, αλλά ούτε και θα ζητήσουμε τη συγχώρεση κανενός, καθώς είμαστε σε πόλεμο και στον πόλεμο πεθαίνουν ακόμη και μικρά παιδιά.

» ΥΓ2: 'Λυπούμαστε' όμως ειλικρινά για ένα άλλο πρόσφατο γεγονός. Για την 'έξωση' που έγινε πρόσφατα στα γραφεία της Προδοτικής Οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Τα συλληπητήριά μας 'σύντροφοι
'.»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More