19.4.10

Καμαρώστε υπουργό!




Πρώτος Υπουργός... σκέτης Αμύνης


benizΔεν το πιστεύαμε όταν το ακούσαμε! Όταν βεβαιωθήκαμε, αντιληφθήκαμε ότι πλέον έχουμε πάρει ως χώρα τον κατήφορο. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Ευάγγελος Βενιζέλος κατήργησε ως αντισυνταγματική από την προκήρυξη των εισαγωγικών εξετάσεων των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, την προϋπόθεση όχι μόνο της ελληνικής ιθαγένειας αλλά και του ελληνικού γένους των υποψηφίων.
Με λίγα λόγια, οι υπερασπιστές του έθνους, της πατρίδας και των εστιών μας, θα είναι οι… οποιοιδήποτε! Πρόκειται ουσιαστικά για εθνομηδενιστική ενέργεια, η οποία καταλύει αυτό που αποκαλούμε «εθνική άμυνα».
Ψάχναμε λοιπόν και βρήκαμε τους νέους Βαράγγους. Οι Αλβανοί, Πακιστανοί, Σομαλοί και ποιος ξέρει και ποιοι άλλοι, δεν θα αγωνίζονται πλέον υπέρ πίστεως και πατρίδος.
Θα είναι επαγγελματίες μισθοφόροι, που θα φυλούν ένα οικόπεδο που θα το λένε Ελλάδα (αν όχι Ελλαδιστάν), μια περιοχή που θα αποκαλείται επισήμως Ελληνική Δημοκρατία, όπου θα κατοικούν οι made in Pakistan ή made in Iraq ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.
Θα φορούν όλοι οι παραπάνω το εθνόσημο; Φυσικά όχι. Μέχρι οι πρώτοι από αυτούς όλους να είναι σε θέση να εισέλθουν στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων μας Δυνάμεων, κοινώς να δώσουν εξετάσεις, το εθνόσημο θα έχει καταργηθεί.
Φέρει τον σταυρό και αυτό δεν είναι «πολιτικά ορθό», ενέχει «διάκριση». Εδώ ήδη κάνουν λόγο για κατάργηση του σταυρού από τη σημαία…
Μαθαίνουμε και για τρελά «επιχειρήματα»:  ότι, λέει, η ελληνική καταγωγή από πατέρα ή μητέρα προβλέπεται από το Σύνταγμα μόνο όσον αφορά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!
Τότε, γιατί να μην έχουμε πρωθυπουργό μουσουλμάνο από το Μπαγκλαντές ή αρχηγό ΓΕΕΘΑ ή ΓΕΣ ή ΓΕΝ ή ΓΕΑ, από την… Τουρκία! Φυσικά, καμία αναφορά από τους πολιτικούς κύκλους του ΠΑΣΟΚ για «ελληνική συνείδηση», για να μη μιλήσουμε για «πατριωτική».
Μούγκα… Και όσοι διαφωνούν, δεν θα μιλήσουν. Φοβούνται μην ακούσουν τα εξ αμάξης, όπως οι της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Εξάλλου, κανένας σύντροφος δεν θα ήθελε να χαρακτηριστεί φασίστας, εθνικιστής, ρατσιστής, σκοταδιστής, αντιδραστικός και άλλα πολλά, σε μια εποχή μάλιστα που η «προοδευτική» βιομηχανία λάσπης καλά κρατεί.
Όσον αφορά στη συνείδηση λοιπόν, αυτό στο ΠΑΣΟΚ δείχνει να μην τους αφορά. Όλα για τους αλλοδαπούς. Όλα! Για τους ημεδαπούς, προβλέπονται δεσμά και μια νέας μορφής τυραννία…
Χειρότερη από την Οθωμανική ή τη ναζιστική. Το πασοκικό σύνθημα «η Ελλάδα στους Έλληνες», ακούγεται πλέον ως «αναχρονισμός». Όσον αφορά στα δεσμά, σε λίγα χρόνια θα κατανοήσουν οι Έλληνες, όχι οι «μαϊμού» αλλά οι πραγματικοί,
τι εννοούμε και τότε θα συνειδητοποιήσουν που έμπλεξαν και τι έκαναν με την υπερψήφιση του ΠΑΣΟΚ. Όταν τους κάνει σκουπίδι ένας τριτοκοσμικής προέλευσης «αστυνομικός» ή καλύτερα γενίτσαρος της Νέας Τάξης, όταν δουν ταπεινωμένοι τη χώρα τους να χάνεται μέσα από τα χέρια τους και τα χέρια των παιδιών τους.
Με άλλη απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, μειώνεται και κατά δύο μήνες η διάρκεια της εναλλακτικής θητείας. Δηλαδή, οι λεγόμενοι αντιρρησίες συνείδησης θα υπηρετούν πλέον θητεία διάρκειας 15 μηνών, από 17 που καλούνται να υπηρετήσουν σήμερα. Μπράβο τα παιδιά…
Και κάτι τελευταίο: αν δεν δούμε μετά και από αυτές τις αποφάσεις μαζικές παραιτήσεις ανωτάτων αξιωματικών, τότε έρχονται κατάμαυρες μέρες…
Αγαπάς την Ελλάδα, φάε… «καμπάνα»!
velopoulosΣχεδόν… προφητικά ο Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε χθες την παρακάτω ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Αμύνης:
«ΘΕΜΑ: Τιμωρήθηκε αυστηρά, εύελπις, επειδή στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, είπε το σύνθημα «Ελλάδα, σε αγαπώ»;
Συμφώνως με δημοσιεύματα του τύπου και σελίδων του διαδικτύου, αναφέρεται ότι τιμωρήθηκε αυστηρά εύελπις, που είναι διμοιρίτης του 4ου ουλαμού, επειδή κατά την διάρκεια της παρελάσεως, για την Εθνική μας Εορτή της 25ης Μαρτίου, έδωσε το σύνθημα, «Ελλάδα σε αγαπώ»!
Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ανωτέρω είδηση, για την τιμωρία του ευέλπιδος;
Στην καταφατική περίπτωση που όντως ισχύει το γεγονός, μπορεί το Υπουργείο να μας διευκρινίσει, με ποιο ακριβώς σκεπτικό και αιτιολογία, προχώρησε στην τιμωρία του ευέλπιδος και μάλιστα στο πειθαρχείο; Είναι μεμπτό να αγαπά την Ελλάδα, ένας εύελπις;».

Νομίζουμε ότι ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. μετά τη χθεσινή παρέμβαση δεν χρειάζεται να λάβει απάντηση από τον Υπουργό. Μα για να μην… παρεξηγηθούν οι ξένοι στρατιωτικοί αγαπητέ Κυριάκο!
Και επειδή εμμένει ο κ. Βελόπουλος στην εθνική γραμμή για άλλη μια φορά βρέθηκε στο στόχαστρο. Αριστεριστές και αντιεξουσιαστές χτύπησαν, αυτή τη φορά το βιβλιοπωλείο του Κυριάκου Βελόπουλου στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ζωές!
Τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια, που εξερράγη, ενώ στο χώρο βρίσκονταν τρεις υπάλληλοι, οι οποίοι πρόλαβαν ευτυχώς να απομακρυνθούν.
Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ εξέφρασε την οργή του για την επίθεση λέγοντας μάλιστα «ό,τι είναι να κάνουν, ας το κάνουν τουλάχιστον το βράδυ που δεν είναι μέσα κόσμος».
Ελεύθερη Ώρα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More