19.4.10

Άλλος ένας Δήμαρχος λάτρης των λαθρομεταναστών!

 

Ο Φασούλας, οι μετανάστες και ο Νοέμβριος

του Χρήστου Χαρίτου
μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.
 

«Διαπολιτισμικούς μεσολαβητές» θα προσλάβει στον δήμο ο δήμαρχος Πειραιώς Παναγιώτης Φασούλας.
Ο δήμαρχος Πειραιώς κ. Φασούλας συνάντησε τον Υπουργό Εργασίας κ. Λομβέρδο και του υπέβαλλε πρόταση του Δήμου Πειραιώς και της «Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κοινωνικής Ένταξης Περίθαλψης Αλλοδαπών Πειραιά» (ΚΟΔΕΚΕΠΑΠ), για την χρηματοδότηση δράσεων για τους μετανάστες στην πόλη μας.
Η πρόταση του Δήμου Πειραιώς περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:
  • Λειτουργία ιατρείου και οδοντιατρείου για μετανάστες στους χώρους της δημοτικής επιχειρήσεως.
  • Κατάρτιση μεταναστών με στόχο την δημιουργία «Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών»!
  • Οργάνωση εκστρατείας ενημέρωσης και προβολής σχετικά με το νομοσχέδιο που ρυθμίζει θέματα ιθαγένειας και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
  • Τέλος, στο σχέδιο περιλαμβάνεται η υλοποίηση δράσεων που θα ενισχύσουν την πολιτισμική τους ταυτότητα.
Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 500.000€ και χρηματοδοτείται από δημόσιους πόρους. Νομίζω ότι αυτά ακριβώς είχαν στο μυαλό τους όσοι ψήφισαν τον κ. Φασούλα πριν 4 χρόνια. Να υπάρχει δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη των μεταναστών, να ενισχυθεί η Αλβανική και η Πακιστανική ταυτότητα των εν Πειραιεί μεταναστών, να ψηφίζουν στις εκλογές και να εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι, αυτοί που ήρθαν παρανόμως στην Ελλάδα. Ψήφοι να είναι και από να είναι, για τον κ. Φασούλα και το νεοταξικό ΠΑΣΟΚ.
Το καλύτερο από όλα είναι οι «Διαπολιτισμικοί Μεσολαβητές». Θυμίζει την «νέα γλώσσα» του Οργουελικού «1984». Πρόκειται για μετανάστες, οι οποίοι θα προσλαμβάνονται ως δημόσιοι ή δημοτικοί υπάλληλοι, και μεσολαβούν μεταξύ των δημοσίων υπηρεσιών και των μεταναστών, εκπροσωπώντας τα συμφέροντα των μεταναστών. Θα υπάρχουν στους δήμους, τις περιφέρειες, την αστυνομία, κοκ. Θα πληρώνονται φυσικά από τα γνωστά υποζύγια, κοινώς γαϊδούρια, τους Έλληνες.
Καλή η πλάκα κ. Φασούλα, αλλά πρέπει να τελειώνει. Την στιγμή που δεν είστε ικανός να μαζέψετε τα σκουπίδια από τους κεντρικούς δρόμους του Πειραιώς, θέλετε να φτιάξετε «Διαπολιτισμικούς Μεσολαβητές»; Την ώρα που ο Φαρμακευτικός σύλλογος σταματάει την χορήγηση δωρεάν φαρμάκων στους ασφαλισμένους 4 ταμείων λόγω των οφειλών του ΙΚΑ, ο δήμος Πειραιώς ανησυχεί για την ουλίτιδα των μεταναστών; Την περίοδο που σας κατηγορούν ευθέως για ανεπάρκεια εκλεγμένοι δημοτικοί σας σύμβουλοι, εσείς σπεκουλάρετε με την ψήφο των λαθρομεταναστών;
Ο σκοπός του κ. Φασούλα είναι προφανής. Να διασφαλίσει την εκλογή του με την ψήφο των λαθρομεταναστών, να δημιουργήσει άλλη μία δημοτική επιχείρηση, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ημετέρους, να πουλήσει εύκολο «προοδευτισμό». Εξάλλου, το καλύτερο επάγγελμα στην Ελλάδα είναι να είσαι αριστερός. Είναι το μόνο επάγγελμα που δεν έχει ανέργους.
Πιστεύω ότι η απάντηση των Πειραιωτών απέναντι στον κ. Φασούλα πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη. Πρέπει να τον στείλουμε τον Νοέμβριο σπίτι του. Να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους τους θιασώτες του πολυπολιτισμού ότι θέλουμε τις πόλεις μας Ελληνικές και όχι αφελληνισμένες. Εγώ με την σειρά μου, θα κάνω ότι μπορώ για να μην είναι ο κ. Φασούλας δήμαρχος Πειραιώς τον Νοέμβριο. Διότι κανένας ρόλος σε αυτή την ζωή δεν πρέπει να παίζεται δωρεάν.
ΥΓ: Tι θα πράξει ο κ. Φασούλας, όταν αύριο οι «ελληνοποιηθέντες» μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες ζητήσουν τζαμί στον Πειραιά; Ρωτήστε τους «Διαπολιτισμικούς Μεσολαβητές» του για την απάντηση.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 13ης Απριλίου 2010 της εφημερίδας Εν Πειραιεί.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More