8.4.10

Αυτοί ετοιμάζουν την Μεγάλη Αλβανία εμείς την Μικρή Ελλάδα!


 ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ “ΝΤΟΥ” ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!



albaniaΟ αποκαλούμενος “Αλβανικός Εθνικός Στρατός”  (UKSH – Ushtria Kombetare Shqiptare), σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό News 24 και τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Balkanweb, έκανε την επανεμφάνισή του. Με ανακοίνωση στο διαδίκτυο, την οποία απέστειλε και στα Μ.Μ.Ε. των Τιράνων, του Κοσόβου, των Σκοπίων, του Πρέσεβο και του Ουλτσίν Μαυροβουνίου, ο UKSH ενημερώνει ότι ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τις πρώτες στρατιωτικές επιχειρήσεις με στόχο την ίδρυση της “Εθνικής Αλβανίας”

(δηλαδή της “Μεγάλης Αλβανίας”, η οποία επεκτείνεται σε αρκετές περιοχές πέραν των σημερινών ορίων του αλβανικού κράτους).
Αρχικά οι επιχειρήσεις, τονίζεται στην ανακοίνωση, θα ξεκινήσουν σtη Μιτροβίτσα στο βόρειο τμήμα του Κοσόβου και στη συνέχεια θα επεκταθούν στην “Ιλλυρίδα” (περιοχή του Τετόβου στο ΒΔ τμήμα της ΠΓΔΜ ). «Ο UKSH είναι εις γνώση των τελευταίων γεγονότων στην Μιτροβίτσα και την Ιλλυρίδα, όπου μεγάλες δυνάμεις έχουν περικυκλώσει και προκαλούν τον αλβανικό πληθυσμό στην περιοχή της Ιλλυρίδας, ιδίως στο Τέτοβο και στα περίχωρα. Γι΄ αυτό και το Γενικό Επιτελείο του AKSH, αποφάσισε να ξεκινήσει στην Ιλλυρίδα τις πρώτες στρατιωτικές επιχειρήσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο UΚSH κάνει έκκληση στους αλβανούς πολίτες στην Ιλλυρίδα να αποφεύγουν τα αστυνομικά μπλόκα των σκοπιανών, διότι αυτά θα βρεθούν στο στόχαστρο των επιθέσεων του UKSH. Στην ανακοίνωσή του ο UKSH επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «ήρθε ο καιρός να απαλλαγούμε από τους σέρβους, σλαβο-μακεδόνες και έλληνες κατακτητές, οι οποίοι ούτε στιγμή δε σταμάτησαν να σκοτώνουν αθώο αλβανικό πληθυσμό που ζει στα πατροπαράδοτα εδάφη του, γι΄ αυτό και ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος». Στο τέλος η ανακοίνωση του UKSH κάνει έκκληση στους πρώην μαχητές του UCK Κοσόβου, του UCK των αλβανών των Σκοπίων και του UCK Πρεσέβου και Μεντβέγκιε (στη Νότια Σερβία) να ενωθούν για ένα σκοπό, την ένωση των αλβανικών εδαφών και τη δημιουργία της “Εθνικής Αλβανίας”.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More