23.4.10

Εμείς τι να πούμε.....

Εγκληματήσατε κατά του λαού, κύριε Παπανδρέου...

  • Πάλι μακριά από την Αθήνα σε κρίσιμη ημέρα ο Γιώργος Παπανδρέου
  • Αποφεύγει τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός της χώρας και προτιμά να περνάει την ώρα του ταξιδεύοντας, κωπηλατώντας ή... ακούγοντας. Αποφεύγει να μιλάει, γιατί όλοι εμείς δεν μπορούμε να τον καταλάβουμε, είμαστε κατώτεροί του πνευματικά...!
«Κόκκινη γραμμή», λέει η κυβερνητική προπαγάνδα θα βάλει… ο Γ. Παπανδρέου στο ΔΝΤ, στην Κομισιόν και τις απαιτήσεις του. Μη σπεύδετε να χαρείτε, πρώτον, διότι οι επαίτες δε μπορούν να βάζουν όρους και, δεύτερο, διότι οι «όροι» είναι… νέα μέτρα σε επτά μήνες, όχι αμέσως, δηλαδή αυτό που έχει ήδη δηλώσει ο Στρος Καν και δεν έχει αντίρρηση να μας τα φορέσει το 2011!
Κατά τα άλλα, όπως με περισσό θράσος δηλώνουν στις φιλικές τους εφημερίδες, είναι πρόθυμη η κυβέρνηση να «περάσει» σύντομα το ασφαλιστικό από τη Βουλή, υιοθετώντας όλες τις αλλαγές που απαιτεί η Κομισιόν και έτοιμη να προχωρήσει στην ελαστικοποίηση της αγοράς εργασίας, με διεύρυνση του πλαφόν των απολύσεων στο δημόσιο τομέα, αλλαγή στο θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας κ.λπ.! Δηλαδή, αυτά που ζητούν για το 2010 τα κάνει όλα, μόνο που θέλει ανάσα επτά μηνών για να τα κάνει και στον ιδιωτικό τομέα!
Και ο λαός που τους ψήφισε τους απαντά μέσα από post φιλικής τους εφημερίδας: «Κύριε Παπανδρέου, παίξατε με τις τύχες ενός ολόκληρου λαού. Εγώ, φυσικά, πιστεύω πως σας βάλανε να το κάνετε και δεχτήκατε. Και φυσικά αυτό είναι προδοσία και οφείλετε να λογοδοτήσετε. Άλλοι λένε πως κάνατε λάθος εκτιμήσεις, άλλοι… Ό,τι και να δεχτούμε, το συμπέρασμα είναι πως εγκληματήσατε. ΕΠΙΤΗΔΕΣ. Εγκληματήσατε κατά του ΛΑΟΥ, κύριε Παπανδρέου. Και τώρα θέλετε –λέτε– να τον σώσετε!!! Καλύτερα όχι. Φύγετε»!...
Εμείς τι να προσθέσουμε;
Πηγή


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More