3.5.10

Πότε θα ανοίξει το ΓΟΥΔΗ;;;

Η Ελλάδα βρήκε ξαφνικά έναν απρόσμενο σύμμαχο........
«Έκδηλη είναι η ανησυχία για την πορεία της Ελλάδας από μεριάς των Σκοπίων» (!) μετέδιδε χθες το ελληνικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων».
Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Αντόνιο Μιλοσόσκι, μάλιστα, δήλωσε:
»Ανησυχούμε για τη συνεχιζόμενη κρίση στην Ελλάδα… Ευχόμαστε το καλύτερο για την ελληνική οικονομία για τα επόμενα χρόνια». Κάλεσε και την Ε.Ε. να μας βοηθήσει λέγοντας: «Πιστεύω ότι η Ε.Ε. πρέπει να υποστηρίξει την Ελλάδα».
Τον ευχαριστούμε ασφαλώς, αλλά δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε... και τον Γ. Παπανδρέου που έκανε την Ελλάδα να φτάσει στο σημείο να σπεύδουν να τη βοηθήσουν τα αδύναμα Σκόπια!
Ήταν κάτι που ακριβώς πριν από δύο χρόνια ήταν έξω από κάθε λογική, όταν τα Σκόπια, υπό την ομπρέλα της πανίσχυρης Αμερικής και του ΝΑΤΟ, έτριζαν τα δόντια εναντίον της Ελλάδας και προεξοφλούσαν τη νίκη τους εναντίον της σε διεθνές επίπεδο.
Όμως, τότε πρωθυπουργός ήταν ο Κ. Καραμανλής -για να μην ξεχνιόμαστε και κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, και η Ελλάδα ήταν ισχυρή, αποφασισμένη και νικήτρια.
Έτσι, μέσα στη Γενική Συνέλευση του ΝΑΤΟ, παρόντων όλων των μεγάλων ηγετών Ευρώπης και Αμερικής, ο Κ. Καραμανλής μαζί με τον Ν. Σαρκοζί, την Αγκελα Μέρκελ, τον Ρ. Πρόντι και άλλους ισχυρούς της Ε.Ε. συνέτριψε την αλαζονεία των μικρών γειτόνων μας, αλλά και τη… βεβαιότητα του Τζ. Μπους, που δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει,
όπως ο ίδιος δήλωσε…
Περασμένα μεγαλεία… Μέσα σε δύο μόλις χρόνια.
Τώρα εθνικός εξευτελισμός, ζητιανιά και απώλεια εθνικής κυριαρχίας…
πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More