12.11.10

Ότι θυμάται χαίρεται!

Κλίμα πόλωσης πριν το δεύτερο γύρο των εκλογών


«Ο ελληνικός λαός ήδη επέλεξε τη σταθερότητα»

«Η εσωκομματική ανασφάλεια του κ. Σαμαρά τον οδηγεί για άλλη μια φορά σε κινδυνολογίες και ακρότητες. Υπόσχεται ξανά μηδενισμό του ελλείμματος χωρίς θυσίες, με το γνωστό άγνωστο μαγικό του τρόπο», τόνισε σε υψηλούς τόνους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «με άκρα υποκρισία επικαλείται το μέλλον των παιδιών μας, το οποίο η κυβέρνηση της ΝΔ φρόντισε να εξαφανίσει. Αφού εγκλημάτησε πάνω στον εθνικό πλούτο, λιποτάκτησε.

Αυτή την πολιτική της αναλγησίας, πελατειακής διαχείρισης, συγκάλυψης της αλήθειας και ανευθυνότητας πληρώνει σήμερα ο ελληνικός λαός. Αυτό είναι το έλλειμμα του προηγούμενου έτους.

Αντίθετα, η κυβέρνησή μας ανέλαβε να απαλλάξει τη χώρα από τον κίνδυνο της χρεοκοπίας και συνεχίζει να εργάζεται για το ξεπέρασμα της κρίσης.

Εμείς ξέρουμε και σήμερα έχουμε δεσμευθεί να μην υπάρξει νέο μέτρο που να αγγίζει τα εισοδήματα και τις συντάξεις των πολιτών. Κάνοντας πια σωστή, ορθολογική και διαφανεί διαχείριση. Συνεχίζοντας τις μεγάλες θεσμικές αλλαγές, όπως του Καλλικράτη.

Ο ελληνικός λαός ήδη επέλεξε τη σταθερότητα της χώρας», είπε ο κ. Πεταλωτής.

«Καλούμε τους πολίτες αυτή την Κυριακή να επιλέξουν τους Δημάρχους και αιρετούς Περιφερειάρχες που πίστεψαν και πιστεύουν στην πραγματική αποκέντρωση, στην εξουσία κοντά στον πολίτη, στην επανάσταση του Καλλικράτη. Και όχι αυτούς που καταψήφισαν και αντιστέκονται σε κάθε μεγάλη αλλαγή για τη χώρα», κατέληξε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More