15.11.10

Ποτέ δεν είναι αργά για αγώνες!

Δελτίο Τύπου – Αναγγελία Συγκέντρωσης.

Σήμερα Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και ώρα 8μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελλήνων κατοίκων της περιοχής μας. Ως χώρος συγκέντρωσης ορίζεται η πλατεία Αττικής.
Αντιδρούμε στη συστηματική προσπάθεια ισλαμοποίησης της πόλης μας, αντιδρούμε στην εγκληματικότητα και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που έχει υποβαθμίσει τη ζωή μας.
Πληροφορηθήκαμε ότι το πρωί της Τρίτης, εκατοντάδες λαθρομετανάστες πρόκειται να πραγματοποιήσουν σε διάφορες πλατείες των Αθηνών, θρησκευτικές τελετές, οι οποίες περιλαμβάνουν ακόμη και τη σφαγή αμνοεριφίων σε δημόσια θέα.
Τέτοιου είδους βάρβαρες πράξεις όχι μόνο υποβαθμίζουν τον πολιτισμό μας και προκαλούν το θρησκευτικό μας συναίσθημα, αλλά αντίκεινται και στο Σύνταγμα της Ελλάδος, που παραχωρεί το δικαίωμα του συνέρχεσθαι μόνο σε Έλληνες πολίτες και όχι σε παράνομους αλλοδαπούς.
Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Δευτέρα και ώρα 8μ.μ. στην πλατεία Αττικής. Στη συγκέντρωσή μας καλούνται να συμμετάσχουν δι' εκπροσώπων τους όλα τα πολιτικά κόμματα.
Παράλληλα καλούνται όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να καλύψουν το γεγονός. Εκπρόσωποι της Επιτροπής μας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Επιτροπής Κατοίκων Πλατείας Αττικής

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947332869



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More