24.11.10

Μία άλλη άποψη των γεγονότων...

Μη "τσιμπάτε" Έλληνες και ξένοι! Η κόντρα είναι στημένη και καθοδηγούμενη!

Το έργο επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά. Ο κοινωνικός ιστός πρέπει να διαλυθεί ώστε να είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να συγκροτηθεί ενιαίο μπλοκ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ στους αρρωστημένους εγκεφάλους του ΔΝΤ.
Οι τρομοκράτες των άκρων, ο καθένας με τον πόνο του, φροντίζουν ώστε τα πρόβατα να μένουν στο μαντρί.
Άλλοι για τα λεφτά, άλλοι για τη δόξα κι άλλοι απλά λόγω βλακείας ... υπηρετούν τα σχέδια των πραγματικών μας εχθρών με ευλάβεια.
Οι υπόλοιποι κάθονται και παρακολουθούν φοβισμένοι τα ζωντανά ρεπορτάζ από τον καναπέ τους. Τα κανάλια εστιάζουν, μεγαλοποιούν και σκόπιμα υπερβάλλουν για τον ίδιο λόγο. Μόνο που ο δικός μας τρόμος, η παραμονή στον καναπέ... σημαίνει και τηλεθέαση άρα ακόμα περισσότερα λεφτά για τους επαγγελματίες ψεύτες.

Τους βολεύει να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας. Κάθε αφορμή είναι καλή. Από μία εξοστρακισμένη σφαίρα έως και την απρόκλητη επίθεση στο θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών.
Κι όσο ο κοσμάκης παρασύρεται σε εμφύλια σύγκρουση από δήθεν "τυχαία" συμβάντα οι κοινοί μας εχθροί παραμένουν στο σκοτάδι και συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι.
Ομάδες αγράμματων κι ανεγκέφαλων από όλες τις παρατάξεις αναλαμβάνουν δράση πιστεύοντας ότι χάνουν τον έλεγχο της κατάστασης. Στην πραγματικότητα προσεκτικά στοχευμένες δράσεις προκαλούν την προσχεδιασμένη "ανάφλεξη". Κατευθύνουν την ιστορία προκαλώντας μικρά γεγονότα που αντίστοιχα φέρνουν συγκεκριμένες αντιδράσεις και συμπεριφορές.
Ομάδες ανθρώπων χαμηλής νοημοσύνης που μεγαλώνουν σε ελεγχόμενο περιβάλλον προπαγάνδας είναι έτοιμοι κι εκπαιδευμένοι να προβούν σε πράξεις βίας κατά παραγγελία. Άνθρωποι-πρόβατα που χρειάζονται έναν "ιερό σκοπό" για να εκτονώνονται κι έναν ιδεολογικό αρχηγό ώστε να μην χρειάζεται να αναλύουν οι ίδιοι τα γεγονότα. Το μαύρο γίνεται άσπρο , το γαλάζιο γίνεται κόκκινο και κάθε έννοια λογικής αντιστρέφεται και επικεντρώνεται σε μεμονωμένα κι ασήμαντα για την εποχή μας προβλήματα.
Ο γνωστός άθεος πράκτορας , συντονιστής των φανατικών Μουσουλμάνων σε συνεννόηση με τον κακοποιό που δήθεν του έσκισαν το Κοράνι , παρών στην πυρπόληση της MARFIN , και πάλι συντονίζει μουσουλμάνους για τη δημιουργία εκτρόπων. Προβοκάτσια παντού. Στόχος οι πολίτες...και ποτέ το καθεστώς, ποτέ οι χορηγοί του, ποτέ οι μυστικές υπηρεσίες των ξένων.
"Αυθόρμητοι" Έλληνες προκαλούν μουσουλμάνους κι "αυθόρμητοι" καλλιτέχνες και αναρχικοί προκαλούν τους Χριστιανούς.

Τίποτα τυχαίο φυσικά!
Δήθεν αντίσταση, δήθεν οργή ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι η βία θα φέρει βία κι έκτροπα και όχι τη νίκη. Ξέρουν ότι έτσι προκαλείται διχόνοια. Η ενότητα βλάπτει τα αφεντικά μας.

Με τη βία ο αναρχικός γίνεται μπαχαλάκιας κι ο πατριώτης γίνεται φασίστας. Τα ίδια έκαναν και στην Χιτλερική Γερμανία και χωρίς να το καταλάβει ούτε ο Χίτλερ τον ώθησαν σ' έναν πόλεμο που πίστευε ότι αυτός εμπνεύστηκε και ξεκίνησε. ..

Και με την ευκαιρία της γιορτής του Πολυτεχνείου...ας δούμε ποια ήταν τα συνθήματα επί χούντας για να καταλάβουμε ότι ο πραγματικός εχθρός μας δεν ήταν ο "Χατζηχρήστος" του Ελληνικού Στρατού που ήταν απλά μία μαριονέτα των ξένων..

Βολεύει να μιλάμε για χούντα γενικά κι όχι συγκεκριμένα. Βολεύει να φταίει για όλα ένας ανισόρροπος κι ανίκανος στρατιωτικός που βρέθηκε στο τιμόνι της χώρας χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του.
Βολεύει να μιλάμε γενικά για φασισμό αλλά ποτέ για συγκεκριμένα συμφέροντα και τους πραγματικούς ενόχους κι αφεντικά της χούντας..
Ακολουθεί μία συλλογή κυρίαρχων συνθημάτων από την εποχή της χούντας-CIA .



.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More