29.12.10

ΚΑΛΑ ΡΕ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;;;

ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΑΠΟΝΕΜΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ-ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ!

Στο στρατόπεδο “Νικόλαος Κυρούδης” στη Νέα Σάντα Ροδόπης βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά φέτος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Αυτή τη φορά ώστε μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Φραγκούλη Φράγκο, τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού Δημήτρη Αγγελούδη, τους ταξιάρχους Αθανάσιο Ζάχο και Δημήτρη Χασάπη από την Κομοτηνή αλλά και άλλους αξιωματούχους να δώσουν ευχές και να δηλώσουν παρόντες και δίπλα στα στρατευμένα νιάτα που υπηρετούν στην ακριτική περιοχή μας.
Οι επίσημοι επισκέπτες έγιναν δεκτοί με παραδοσιακή μουσική και κάλαντα από τους στρατευμένους νέους καταδρομείς του στρατοπέδου αλλά και από τα στελέχη της μπάντας της 21ης Ταξιαρχίας ενώ στο χώρο των εστιατορίων δόθηκε δεξίωση προς τιμήν τους. Ο Γιώργος Πεταλωτής απευθυνόμενους στους παρευρισκόμενους δήλωσε:

«Είναι σημαντική η παρουσία του στρατού στη περιοχή. Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι ίδιες με τον παρελθόν, ωστόσο, εμείς ως Θρακιώτες τις βιώσαμε σε όλα τα επίπεδα. Η δύναμη αποτροπής του στρατού είναι εξαιρετικής σημασίας ειδικά όταν αποτελεί, όπως εδώ, ένα φάρο κοινωνικού έργου. Οι παρεμβάσεις, του συγκεκριμένου στρατοπέδου στην τοπική κοινωνία είναι εξαιρετικά σημαντικές προκειμένου να μην υπάρχουν αισθήματα αποκλεισμού. Οταν υπάρχει παρέμβαση νέων ανθρώπων, δίνεται το στίγμα του τι σημαίνει στρατός σήμερα και τι σημαίνει να υπάρχει ηγεσία που προσανατολίζεται σε πολλούς τομείς και επίπεδα, σε σχέση με άλλες δεκαετίες. Εμείς ως Θρακιώτες, θεωρούμε τον στρατό κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά. Είναι σημαντικό, ότι σήμερα έχουμε ένα στρατό άρτια εξοπλισμένο, σύγχρονο, με νέους ανθρώπους και ιδέες σε όλους τους τομείς. Αυτό διαχέεται στην κοινωνία».
Από την πλευρά του ο Α’ ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος δήλωσε πως ο Στρατός πέρα από την κύρια αποστολή του συνεχίζει να προσφέρει στις δύσκολες αυτές εποχές το κοινωνικό του έργο. “Εχουμε να κάνουμε με νέους ανθρώπους οι οποίοι μας εμπνέουν” δήλωσε για τους στρατευμένους και ευχήθηκε με νόημα “το 2011 να είναι γεμάτο προσδοκίες που θα πραγματοποιηθούν”. Οι βετεράνοι καταδρομείς από την πλευρά τους χάρισαν δώρα στον Γιώργο Πεταλωτή και του πρότειναν να γίνει επίτιμο μέλος του συνδέσμου τους. Τα δώρα του Φραγκούλη Φράγκου και των άλλων αξιωματικών προς τον Γιώργο Πεταλωτή ήταν ένας πράσινος μπερές – σήμα κατατεθέν των καταδρομών, ένα μαχαίρι καταδρομέα και αναμνηστικά με παραστάσεις από την στρατιωτική θεματολογία.

ΠΗΓΗ.

ΚΑΛΑ ΡΕ,ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;;;

ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΕΡΕ ΣΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ;ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΤΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ;


ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ" ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;


ΚΑΛΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΙΛΕΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟΝ "ΜΑΧΙΜΟ" ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!!


ΚΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ;


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΜΠΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟΣ!


Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ!


ΑΝΤΕ,ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ...ΜΑΥΡΟ ΜΠΕΡΕ (ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ) Ή ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΛΑΔΑ (ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΣΟΥΒΕΝΙΡ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More