20.12.10

Ο νέος υπουργός ΠΡΟ- ΠΟ τι λέει;

Ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων


Θύμα ληστείας, μέσα στο ασανσέρ της οικοδομής όπου διαμένει, στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης, κατήγγειλε ότι έπεσε 76χρονος.
Όπως κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, οι δύο δράστες μπήκαν μαζί του στο ασανσέρ, όπου, αφού τον ακινητοποίησαν, με τη χρήση σωματικής βίας, άρπαξαν το χρηματικό ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ, που νωρίτερα είχε κάνει ανάληψη από τράπεζα της περιοχής.
Στο μεταξύ, εφιαλτικές στιγμές έζησαν δύο ηλικιωμένες που έπεσαν θύματα ληστών σε περιοχές της Ημαθίας και της Λάρισας.
Στην πρώτη περίπτωση, δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν στη μονοκατοικία 60χρονης στην Κορυφή του Δήμου Πλατέως Ημαθίας. Χρησιμοποιώντας βία, ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα, και στη συνέχεια την έδεσαν χειροπόδαρα και τη χαράκωσαν στα χέρια και τα πόδια με ξυράφι. Αφού έκαναν άνω-κάτω το σπίτι, αναζητώντας χρήματα και χρυσαφικά, εξαφανίστηκαν χωρίς να αφαιρέσουν το παραμικρό. Η 60χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη της Λάρισας, όπου δύο άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι ηλικιωμένης, την οποία τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι στο πρόσωπο, κι αφού αφαίρεσαν 1.500 ευρώ, διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More