26.1.11

Σοσιαληστές είναι όχι κορόϊδα!

Έχω να ομολογήσω, ότι όλοι αυτοί οι νόμιμοι και παράνομοι μετανάστες που διαμένουν στη χώρα μας, είναι άνθρωποι εξαθλιωμένοι, βασανισμένοι, πεινασμένοι και ψάχνουν να βρουν φως μέσα στην απόγνωσή τους.

Και δεν αντιλέγω, να φιλοξενήσουμε κάποιον αριθμό από τους ανθρώπους αυτούς. Να φιλοξενήσουμε κάτω από προϋποθέσεις, τόσους όσους αντέχουμε.

Εφόσον ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ και αρχίδια καπαμά είσαστε τόσο ευαίσθητοι στα θέματα των αλλοδαπών μεταναστών, θα σας πρότεινα το εξής:

Ξεκινάμε από τον Πρωθυπουργό μας...

Τζέφρυ, πάρε καμιά εκατοστή από τους μετανάστες και φιλοξένησέ τους, βρες τους δουλειά νόμιμη με όλα τα ένσημα, κάνε σε όλους εξετάσεις υγείας και μίλα με το "βουβαλάκι" σου, αυτό με τα 54 σπίτια, να φιλοξενήσει καμιά 500 αριά (10 αλλοδαποί ανά "βουβαλική" κατοικία), να τους βρει επίσης δουλειά (ξέρει τα κόλπα των κοπριτών αυτός ο ΥΠΕΡΒΟΥΒΑΛΟΣ) , εξασφαλίζοντάς τους ένα καλύτερο μέλλον.

Κι αυτό Τζέφρυ, να το πεις και στους άλλους "παταρπάχτρες" βουλευτές σου, έτσι ώστε να δώσετε το καλό παράδειγμα. Άντε ντε....τι κάθεσαι????

Σκέψου Τζέφρυ μου καλέ... ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ!!!

Εκεί που πας, πάρε και κανέναν Αφγανό στην προσωπική σου ασφάλεια, πάρε και κανέναν Πακιστανο να σου κάνει τον γραμματέα, να σου σκαλίζει τον κήπο.... ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ..... ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ....

Κι εσύ Τσιπράκο, από τα πολλά τσίπουρα έχεις ξεσαλώσει. Κάνε αυτά που πρέπει να κάνει και ο Τζέφρυ και θα σε παραδεχτούμε!

Και στην περίπτωση που οι φίλοι σας απ'έξω σας πιέζουν πολύ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...

Εδώ σας θέλουμε μάγκες....αλλά που????

Ποιός έχασε τη μαγκιά του για να τη βρείτε εσείς????

Αναγνώστης.

το είδαμε εδώ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More