26.1.11

Η κατάντια του Ελληνικού κράτους!

Κοροϊδεύουν τους Έλληνες πολιτικοί και λαθρομετανάστες


nomikh_09_450xΤα όσα έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες ημέρες, γύρω από την περίπτωση της εγκατάστασης 250 λαθρομεταναστών στην Νομική Σχολή, αναδεικνύουν με τον πλέον φανερό τρόπο την κατάντια αυτού του κράτους που ονομάζεται Ελλάδα. Από το απόγευμα της Κυριακής, οι λαθρομετανάστες κατέλαβαν εγκαταστάσεις της Σχολής.
Σήμερα έχουμε Πέμπτη. Το ζήτημα έχει αποκτήσει τεράστιες διαστάσεις με τοποθετήσεις, υπουργών όπως π.χ. Παιδείας, ή Προστασίας του Πολίτη, του πρωθυπουργού, κοινοβουλευτικές ερωτήσεις αλλά και τις αντιδράσεις των μεγαλύτερων φοιτητικών παρατάξεων, της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ. Ακόμη και το ΚΚΕ μιλά για κάποιους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους μετανάστες. Έχει γίνει αντικείμενο δημοσίου διαλόγου, σε εκπομπές στην τηλεόραση, αλλά και σημείο αναφοράς στις συζητήσεις μεταξύ πολιτών.
Όλοι όσοι έλαβαν τον λόγο μίλησαν ενάντια στην προσπάθεια της αριστεράς, που δημιουργεί τέτοιου είδους θέματα. Ακόμη και ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι δεν είναι αριστερό να εκμεταλλεύεσαι δυστυχείς μετανάστες, να καταλύεις ακαδημαϊκές ελευθερίες και να πυροδοτείς ακραία αντανακλαστικά στην κοινωνία. Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για τον ίδιο τον ρόλο του Ασύλου. Ο υπουργός ΠΡΟΠΟ μίλησε για κομματικά ωφέλη, ενώ η ΝΔ δεσμεύτηκε ότι θα φέρει πρόταση νόμου για την κατάργηση του πανεπιστημιακού Ασύλου.
Στην προκειμένη περίπτωση, ακόμη και τα συνδικαλιστικά όργανα των καθηγητών, όπως η ΠΟΣΔΕΠ, ζητά την άμεση αποχώρηση των καταληψιών και κάνει λόγο για ευθύνες της αστυνομίας.
Οι μοναδικοί που ... στέκονται αποφασιστικά στο πλάι των μεταναστών - καταληψιών είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα συνδικαλιστικά του "μέτωπα". Και όμως. Την ίδια στιγμή που ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, τάσσεται κατά τέτοιου είδους ενεργειών, δεν υπάρχει επί της ουσίας τρόπος για να επιβάλλει το δίκαιο και το νόμιμο έναντι μιας πολύ μικρής μειοψηφίας και κάποιων εκατοντάδων λαθρομεταναστών.
Ο υπουργός καλεί τους πρυτάνεις να ... πάρουν πάνω τους το ζήτημα, οι πρυτάνεις καλούν το υπουργείο, ο πρωθυπουργός ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος, έτσι γενικά και απροσδιόριστα, οι εισαγγελείς μελετούν το θέμα και ούτω καθ' εξής. Ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον σε μια επίδειξη ευθυνοφοβίας!
Δυστυχώς τα πάντα έτσι λειτουργούν στην χώρα μας. Η ισχύς και η εφαρμογή των νόμων, είναι ζήτημα πολιτικής προτεραιότητας, εκτός αν αφορούν τίποτε φτωχοδιάβολους. Και με αυτό δεδομένο ένα 3 - 4% κάνει κουμάντο σε όλους τους υπόλοιπους. Ένα 3-4% το οποίο θεωρεί ότι έχει κάποιο ηθικό πλεονέκτημα που του επιτρέπει να κάνει ο,τι θέλει. Και φυσικά αυτό το 3-4% εκμεταλλεύεται τις προσβάσεις του στο σύστημα, για να πετυχαίνει τους σκοπούς του. Η περίπτωση της Νομικής, είναι ιδιαίτερα σημαντική για έναν ακόμη λόγο. Είναι η στιγμή, κατά την οποία μπαίνει στην "πρώτη γραμμή" το νέο επαναστατικό υποκείμενο της Αριστεράς. Οι λαθραίοι και μη μετανάστες, που όπως είναι φυσικό δεν έχουν εθνική συνείδηση και έτσι εξυπηρετούν πολύ καλύτερα τους στόχους της αριστεράς και της παγκοσμιοποίησης, που θέλουν ανθρώπους μονάδες και όχι δυναμικές ομάδες με συναίσθηση της κοινής καταγωγής και του κοινού τους μέλλοντος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More