18.3.11

Εκτελούν εντολές!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ – Μέλος Δ.Σ ΑΝΕΑΕΔ: “Κάποιοι ταγοί της χώρας μας, εκτελούν εντολές ξένων”.

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ – Μέλος Δ.Σ ΑΝΕΑΕΔ | Κάποιοι ταγοί της χώρας μας εδώ και πολλά χρόνια οργάνωσαν την σημερινή κατάσταση της Ελλάδος. Είναι προφανές ότι εκτελούν εντολές ξένων κέντρων αποφάσεων. Λίγο έως πολύ, οι επαΐοντες τουλάχιστον, γνωρίζουν επακριβώς ποια είναι αυτά τα κέντρα.Υπάρχουν πνευματικοί άνθρωποι που θα ήθελαν να βροντοφωνάξουν το τι συμβαίνει, αλλά η υλικοπνευματική σκλαβιά τους αφαιρεί κάθε δυνατότητα , τους παραλύει ο φόβος διότι το άμεσο επακόλουθο θα είναι η οικονομική και ηθική τους καταστροφή. ¨Έτσι πλανάται πάνω στη χώρα ένας αδιόρατος φόβος κυριολεκτικά παραλυτικός με αποτέλεσμα να βαδίζουμε στον γκρεμό ο οποίος είναι το τέρμα αυτής της διαδρομής που λέγεται ιστορική περίοδος μεταπολιτευτική – μνημονιακή και όπως αλλιώς θα μπορούσε να ονομασθεί.


Οι τριτοετείς φοιτητές των οικονομικών σχολών γνωρίζουν ότι ο βασικός πυλώνας της οικονομίας μιας χώρας είναι η γεωργία και η κτηνοτροφία με ακόλουθο την βιομηχανία-βιοτεχνία που προκύπτει από αυτές.(γεωργική οικονομική Γ. Συκιανάκης).
Είναι αξιοσημείωτο ότι οι ταγοί εργάσθηκαν συνειδητά όλα τα προηγούμενα χρόνια με μέθοδο και επιμονή ώστε να καταστρέψουν την γεωργία –κτηνοτροφία και την εξ’ αυτών βιομηχανία – βιοτεχνία.
Ερωτάται, δεν το γνωρίζουν αυτό οι κρατούντες?
Η απάντηση είναι ότι πολύ καλά το γνωρίζουν.
Συνεπώς αυτή η στάση τους πώς λέγεται?
Η απάντηση ας δοθεί από τον αναγνώστη. Στην χώρα μας παρήγετο σιτάρι για ανάγκες τεσσάρων χρόνων και μπορούσε η χώρα να εξάγει.
Γιατί σήμερα η παραγωγή έχει φθάσει στο μη παρέκει, χώρια που ο αγροτικός πληθυσμός παρά την συρρίκνωσή του κυριολεκτικά πένεται.
Πόσο έχει το σιτάρι και πόσο το ψωμί, ενώ το λάδι στην ευτελή τιμή των 2ε και 10 λεπτά στον παραγωγό.
Οι επενδύσεις είναι άλλος ένας πυλώνας της οικονομίας μιας χώρας, αλλά η χώρα μας έχει μηδενίσει και αυτόν τον τομέα. Ποιος θα επενδύσει με το καθεστώς πού υπάρχει εφόσον αυτό το καθεστώς είναι φοβερά εχθρικό με φορολογία πού αγγίζει το 40% , και περνάμε στην λαθρομετανάστευση. ¨Ένας λαός δεν είναι δυνατόν να θρέψει πέραν ενός 3% μεταναστών και αυτούς φυσικά απόλυτα ελεγχόμενους αλλά και επιλεκτικά αποδεκτούς κάτω από αυστηρά κριτήρια.
To ανεξέλεγκτο είναι και επικίνδυνο ενώ εμείς φθάσαμε στο σημείο να έχουμε 20% και πλέον με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η πληθυσμιακή σύνθεση του λαού και να μετατρέπονται οι λαθρομετανάστες σε κατακτητές μακροπρόθεσμα. Μπορεί ο ανθρωπισμός να απαιτεί ανθρώπινη αντιμετώπιση του προβλήματος ,αλλά από την άλλη μεριά ο γηγενής πληθυσμός μειώνει το βιοτικό του επίπεδο ,ολίγον κατολίγον σπρώχνεται στην γωνία , αναγκάζεται να μεταναστεύει το ποιο δυναμικό του τμήμα που είναι η νεολαία. Χάνονται τα μορφωμένα νιάτα για χάριν των δύστυχων αλλοδαπών που τα ξένα κέντρα αποφάσεων κουβαλάνε στην χώρα μας σε μια λυσσώδη προσπάθεια αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού. Στόχος η διάλυση της χώρας.
Προφανώς κάποιοι ταγοί βοηθάνε σε αυτό και το κάνουν συνειδητά όντας μίσθαρνα όργανα. Η χώρα μας αντιμετωπίζει κινδύνους πολεμικής εμπλοκής και απειλείται. Casus belli. Παρά ταύτα βλέπουμε ενέργειες οι οποίες οδηγούν σε απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων με την υποβάθμιση πού επιχειρείται στα στελέχη τους.
Οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί είναι υψηλοτάτου μορφωτικού επιπέδου σαν αναγκαιότητα για την διαχείριση και λειτουργία των υψηλής τεχνολογίας οπλικών συστημάτων και κάποιοι ταγοί ομιλούν για δημοσίους υπαλλήλους -, αυτιστικούς-, μη παραγωγικούς κλπ.
Θλίψη βαθειά. Το απύθμενο χάλι μιας εξουσίας πού έχασε τον τιμητικό τίτλο της ηγεσίας μεταβλήθηκε σε δυνάστη του λαού και στάλαξε στην συνείδησή του ένα άγριο παράπονο πού σιγά σιγά μετατρέπεται σε μίσος που αλλοίμονο όταν ξεσπάσει. Πόσο ανόητοι πρέπει να είναι οι άνθρωποι? Πόση κακία έχει το σκοτισμένο τους μυαλό? Σίγουρα είναι απάνθρωποι και αποεθνοποιημένοι.
¨Αν έτσι είναι και μάλλον είναι, οι ταγοί αυτοί είναι άκρως επικίνδυνοι και μας οδηγούν στην φτώχεια και στην υποδούλωση .Και το κάνουν συνειδητά. Η χώρα μας έχει την μεγαλύτερη ναυτιλία στον κόσμο και έκλεισε την ναυπηγική της βιομηχανία αντί να ανθεί σαν η καλύτερη. Παλαιότερα η χώρα είχε εξαιρετική βιομηχανία, φαρμακευτική, μηχανολογική, κατασκεύαζε τα πάντα. Αξέχαστο θα μού μείνει μνήμη το ότι στην οδό Σπύρου Πάτση διάσπαρτα εργαστήρια κατασκεύαζαν κάθε είδους υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικό υλικό πού σε άλλες χώρες τα κατασκευάζουν βιομηχανικοί κολοσσοί.
Το «δικό μας» κράτος ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την πρόοδο αυτού του λαού επειδή αυτοί πού κυβέρνησαν αυτό τον τόπο δεν τον ένοιωσαν δικό τους αλλά κάτοχοι και χρήστες ,έτσι εξηγείται ότι τα ίδια ονόματα διαχρονικά είναι πάντα στο προσκήνιο.
¨Ότι βοηθά αυτόν τον τόπο να αναπτυχθεί το καταστρέφουν, το σταματούν. ¨Ότι βοηθά να γκρεμισθεί το προωθούν, το βοηθούν ,χρηματοδοτούν ότι έχει απομείνει αρκεί να φύγει από την χώρα στην Βουλγαρία π.χ. Είναι να τρελαίνεται κανείς με αυτά πού συμβαίνουν , « για το καλό του έθνους «.Βοηθούν την βιομηχανία με φορολογία 40%.¨»


Αναπτυξιακή πολιτική
Φιλολογούν και διαρκώς ψεύδονται ασύστολα χωρίς ίχνος ντροπής. Επαγγελματίες γάρ. Προσπάθησαν κατά τα δικά τους πρότυπα να οδηγήσουν ολόκληρο λαό στην απόλυτη σήψη και διαφθορά ,όμως οι ¨Έλληνες έχουν αντιστάσεις και θα το ξεπεράσουν το κακό. ¨Έφεραν τους ομογενείς και τους στοίβαξαν στο Μενίδι όχι στην Θράκη ποιος ξέρει για ποια σκοπιμότητα η εντολή .Ολόκληρες δεκαετίες διδαχθήκαμε ότι είμαστε η χώρα ψωροκώσταινα , μέγιστο ψέμα πού ισοδυναμεί με έγκλημα γιατί δίδαξε στον λαό μας την υποταγή στα αφεντικά ,στους κοτσαμπάσιδες του χθες του 1821 ,στην υπομονή , στην έλλειψη απαιτήσεων ,όμως του ¨Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει ,γι’αυτό χτυπήστε τον αλύπητα στην γλώσσα του, την ιστορία του, την θρησκεία του ,στον πολιτισμό του κάντε τον βάρβαρο εξαφανίστε τον .Είναι το μόνο μας εμπόδιο. Καμαρώστε τους κανείς ξένος από μόνος του δεν θα μπορούσε να φέρει την συμφορά χρειάζονται ΕΦΙΑΛΤΕΣ. Αυτός ο τόπος βγάζει πάμπολους ¨Ηρωες αλλά δεν υστερεί και σε λείκτες εφιάλτες. Αγαπητοί μου συνάδελφοι βαστάτε γερά και ΕΝΩΜΕΝΟΙ έσεται ήμαρ.


onalert


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More