18.3.11

Υπάρχουν ακόμη Έλληνες... επιχειρηματίες!

Δωρεά 1500 αλεξίσφαιρων γιλέκων κόστους 1,3 εκ. $ στην ΕΛΑΣ!

Σε «δωρεά ζωής» 1500 αλεξίσφαιρων γιλέκων τελευταίας τεχνολογίας, προς την Ελληνική Αστυνομία, κόστους ενός εκατομμυρίου ευρώ (1,3 εκατ. δολάρια πληρώθηκαν), προχώρησε πριν από μερικούς μήνες ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες και μάλιστα θέλησε να κρατήσει την δωρεά κρυφή και αυτό είναι επίσης σημαντικό γιατί αποδεικνύεται ότι δεν το έκανε για να συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά γιατί πίστευε ότι έπρεπε να προσφέρει ασφάλεια σε αυτούς που φροντίζουν για την ασφάλειά μας.

Εμείς θεωρούμε ότι τέτοιες κινήσεις πρέπει να αναδεικνύονται και να αποτελούν παράδειγμα ερέθισμα και σε άλλους επιχειρηματίες να προβούν σε τέτοιες ενέργειες προς την πατρίδα, όχι μόνο στα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις. Και όχι να μένουν κρυφές.
Μην ξεχνάμε ότι το θωρηκτό «Αβέρωφ» χάρη στο οποίο το Αιγαίο ξανάγινε ελληνική «λίμνη» και απελευθερώθηκαν οι ελληνικοί πληθυσμοί του, πληρώθηκε κατά ένα μέρος του από τον μεγάλο ομώνυμο ευεργέτη.
Τα συγκεκριμένα γιλέκα μάλιστα (όχι της ίδιας παρτίδας που χάρισε ο επιχειρηματίας, αλλά της ίδιας εταιρείας το οποίο το είχα αγοράσει με δικά του έξοδα ο αστυνομικός) αποδείχθηκαν και σωτήρια για έναν από τους αστυνομικούς της πρόσφατης σύγκρουσης στο Ρέντη.
Ο επιχειρηματίας είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος της MIG και του απευθύνουμε δημόσια συγχαρητήρια και για την δωρεά, αλλά και γιατί δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το όλο θέμα.
Περιμένουμε και από τους δεκάδες υπερ-πλούσιους Έλληνες επιχειρηματίες να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις, αλλά και από αυτούς που το έχουν ήδη πράξει να συνεχίσουν την ενίσχυση αυτή. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι η "ραχοκοκκαλιά" της Ελλάδας
Τα συγκεκριμένα ήταν τα πρώτα γιλέκα που χρησιμοποίησε η νεοσύστατη ομάδα ΔΕΛΤΑ καθώς εκτός από την σύγχρονη αντιβαλλιστική προστασία που προσέφερε στους φέροντες, τους προστατεύει και από τροχαία ατυχήματα! Να σημειώσουμε ότι τα αλεξίσφαιρα γιλέκα είναι αναλώσιμα υλικά με ημερομηνία λήξης και θέλουν αντικατάσταση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
Ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο με ταλαιπωρημένο αντιβαλλιστικό υλικό παλιάς τεχνολογίας , ιδίως αν αυτό έχει βραχεί και ανεξάρτητα από το εάν στέγνωσε μετά, χάνει το επίπεδο προστασίας του.
Σε τέτοια περίπτωση μόλις και μετά βίας μπορεί να προστατέψει από σφαίρες .22 ή 7,65 ή 380 ή 38 SPL, όχι όμως πλέον από τις 9Χ19 ή πολύ περισσότερο όχι από 357 magnum. Ούτε συζήτηση για τις Tokarev (7,62 ΤΤ) που είναι πολύ συχνή περίπτωση σε χέρια αλβανών κακοποιών που δυστυχώς δεν τη σταματάει τίποτε παρά μόνο γιλέκα με υψηλό επίπεδο αντιβαλλιστικής προστασίας που προορίζονται για προστασία από τυφέκια και σίγουρα όχι βρεγμένα...
Να σημειώσουμε ότι όπως πληροφορηθήκαμε και ένας άλλος σημαντικός Έλληνας επιχειρηματίας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, προχώρησε σε ιδιαίτερα σημαντική κίνηση οικονομικής στήριξης των οικογενειών των δύο αδικοχαμένων αστυνομικών από την συμπλοκή στο Ρέντη, χωρίς και αυτός να το δημοσιοποιήσει. Εμείς περιμένουμε μιμητές.
Προ ημερών αγοράστηκαν 12 jet ski για τις ειδικές δυνάμεις του Στρατού και τα πλήρωσε από το υστέρημά του ο ελληνικός λαός. Το κόστος τους είναι όσο το κέρδος ... μισής μέρας ενός μεσαίου εφοπλιστή. Οι ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που φροντίζουν για όλους εμάς χρειάζονται ενίσχυση πέρα από τα κρατικά ταμεία.
Πραγματικοί Έλληνες, γρηγορείτε!


defencenet


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More