20.3.11

Πόσες σημαίες έχει βάλει ο πρωθυπουργός μας!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ…

Εφ. Γενί Σαφάκ 17-3-2011.

Ο Ερντογάν κάθε μήνα έβαλε και μια τουρκική σημαία.
Τα ταξίδια που πραγματοποίησε ο Ερντογάν μέχρι σήμερα στο εξωτερικό σημειώνονται στον παγκόσμιο χάρτη με ¨Τουρκική Σημαία¨. Αν κάνεις κλικ πάνω στις χώρες που ταξίδευσε ο Ερντογάν στα 8 χρόνια ο συνολικός αριθμός που βγαίνει είναι 85 χώρες.
Αναφέρεται πως ο πρωθυπουργός Ερντογάν από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα του, μέσα σε 8 χρόνια επισκέφτηκε 85 χώρες. Στην ιστοσελίδα της πρωθυπουργίας άρχισε μια νέα εφαρμογή σχετικά με αυτό το θέμα. Τα ταξίδια που πραγματοποίησε ο Ερντογάν μέχρι σήμερα στο εξωτερικό σημειώνονται στον παγκόσμιο χάρτη με ¨Τουρκική Σημαία¨. Όταν κάνεις κλικ πάνω στην σημαία, περιγράφεται ο στόχος του ταξιδιού και εμφανίζονται οι σχετικές φωτογραφίες. Στον χάρτη οι ονομασίες των χωρών αναγράφονται στα Αγγλικά ως κοινή γλώσσα καθώς και στην ντόπια γλώσσα. Με βάση αυτόν τον χάρτη στην ιστοσελίδα ο αριθμός αυτών των χωρών από το 2003 και εντεύθεν είναι 85. Σε μερικές χώρες οι επισκέψεις είναι περισσότερες από μία φορές. Η μεγάλη πλειοψηφία των ταξιδιών του Ερντογάν είναι στην Ευρώπη και στους γείτονες μας στην Μέση Ανατολή.
Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ-ΑΣΠΡΗ
Εντύπωση προκαλεί ότι η ήπειρος στην οποία έκανε τις περισσότερες επισκέψεις ο πρωθυπουργός είναι η Ευρώπη. Η Ευρώπη με τις επισκέψεις σε 31 χώρες έχει γίνει ¨ερυθρόλευκη¨. 13 είναι οι επισκεφθείσες χώρες στην Μέση Ανατολή.

i


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More