27.3.11

Βλέπετε που πάνε οι επενδύσεις κ. Παπανδρέου!

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΣΤΛΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Εφ. Γενί Σαφάκ 26-3-2011.

H 85 εκ λιρών επένδυση της Νεστλέ είναι κάτι που με μια πέτρα πετυχαίνει πέντε πουλιά.
Ο Υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Νιχάτ Εργκιούν μίλησε σχετικά με την 85 εκ. λιρών επένδυση της Νεστλέ στην Τουρκία. Ο Εργκιούν είπε πως ¨Αυτή είναι μια επένδυση που όπως λένε, με μια πέτρα πετυχαίνει πέντε πουλιά ¨.

Ο υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Νιχάτ Εργκιούν, σχετικά με την επένδυση της Νεστλέ στην Τουρκία δήλωσε πως «Αυτή είναι μια επένδυση που πώς να το πω, με μια πέτρα πετυχαίνει όχι ένα, δύο, τέσσερα, αλλά πέντε πουλιά. Ταυτόχρονα είναι μια επένδυση που φέρνει μια νέα τεχνολογία» . Ο Εργκιούν ανέφερε πως χάρη σε μια σειρά από στατιστικές και νούμερα, είναι ορατό πλέον το σημείο στο οποίο έχει φτάσει η οικονομία.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ 160 ΑΤΟΜΑ
Ο Υπουργός Εργκιούν είπε πως η 85 εκ. λιρών επένδυση αυτή, σε πρώτο στάδιο θα απασχολήσει 160 άτομα και υπό αυτήν την έννοια είναι ένα καλό παράδειγμα, και περιέγραψε πως δίνει μεγάλη σημασία στην διεύρυνση των υπαρχόντων επενδύσεων, στον εκσυγχρονισμό τους, καθώς και στην δημιουργία πλήρως νέων επενδύσεων.
Ο Εργκιούν συνέχισε λέγοντας : ¨Πιστεύω πως η Νεστλέ μέσα σε λίγα χρόνια θα αισθανθεί την ανάγκη να μεγαλώσει αυτήν την επένδυση ‘ή να κάνει μια νέα επένδυση¨.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More