11.4.11

Μία πατριωτική θέσις!



ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ!


Όλα μέσα στο προτεκτοράτο που έχουν τοποθετήσει στη θέση της Ελλάδος γραικύλοι και μειοδότες πολιτικάντηδες σαπίζουν σε αμείωτο βαθμό και ατέρμονα ρυθμό. Οι πολιτικές διαδικασίες στις οποίες προβαίνει το ντόπιο νεοταξικό καθεστώς μοιάζουν με ενέργειες για την δοκιμή των αντοχών του ελληνικού λαού προ των προσχεδιασμένων δεινών. Δοκιμές με εντολές των γνωστών μισελληνικών διευθυντηρίων της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης προς τους εδώ Εφιάλτες. Θέλουν να δουν τα κοράκια του Συστήματος πόσο αντέχουμε στην ανέχεια, στον βιασμό της Φυλής μας, στην εγκατάλειψη των ιδανικών μας και το ξεπούλημα της Πατρίδος μας.


Είδαμε λοιπόν τον διαβόητο μεγαλοεπενδυτή Σόρος, του οποίου οι μπίζνες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα Σκόπια, να συναντάει τον Παπανδρέου στο γραφείο του στη Βουλή και να συζητούν, ως ελέχθη, τα ντόπια και διεθνή οικονομικά ζητήματα δίχως να γίνεται αναφορά στην πτώχευση διά αναδιαρθρώσεως του χρέους. Με τον Σόρος να μας λέει ότι η Ελλάδα θα σωθεί γιατί το θέλουν η Ευρώπη και οι ΗΠΑ. Φυσικά, θέλουν να μας «σώσουν» διά της διαρρήξεως του κοινωνικού ιστού και της αρπαγής του εθνικού ενεργειακού πλούτου για να μας πουν βρήκαμε τη λύση. Μοιράστε Αιγαίο και υδρογονάνθρακες σε εμάς και την Τουρκία και πάρτε ηρεμία επιθανάτια, λιγότερα χρέη και μικρότερη Ελλάδα.


Ακούσαμε ακόμη το αφεντικό του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν να εκφράζει ενθέρμως τη συμφωνία του στη λεγόμενη εσωτερική υποτίμηση, δηλαδή την μείωση των μισθών για την εξαθλίωση του Έλληνα εργαζόμενου που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Σε μια χώρα δηλαδή που παραγωγικότητα και επενδύσεις είναι κλινικά νεκρές, που τα πενιχρά έσοδα στηρίζονται στην αφαίμαξη του λαού με τα καθεστωτικά λαμόγια να μεγαλώνουν τις κοιλιές τους, ο νεοταξίτης Καν προκρίνει την εισοδηματική αφαίμαξη και τη φτωχοποίηση των Ελλήνων φέρνοντας περισσότερα λουκέτα και την χρεοκοπία κοντύτερα από ποτέ υπέρ των κερδοσκόπων, αφού ο φτωχός ως γνωστός δεν δύναται να καταναλώσει και το κράτος δεν μπορεί να επιβιώσει αδέσμευτο δίχως παραγωγική και εργατική τάξη, δίχως δηλαδή δικούς του πόρους.


Κατά διαταγή των τροϊκανών δανειστών μας έρχονται νέα μέτρα ύψους 22 δις ευρώ που μεταξύ άλλων θα αφανίσουν την κοινωνική πρόνοια, βάζοντας στο στόχαστρο ακόμη και τα επιδόματα των πολυτέκνων με εισόδημα 1000 ευρώ. Καταφτάνουν επίσης νέες μισθολογικές περικοπές και απολύσεις στο δημόσιο και τις ένοπλες δυνάμεις, ενώ ελαχιστοποιούνται οι δημόσιες επενδύσεις. Στο δε Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αυξήθηκαν σε ποσοστό 54,6% οι διαγραφές από τα μητρώα των επιχειρήσεων που κλείνουν. Σύμφωνα με στοιχεία που δίνει το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας διενεργείται πλήρης ανατροπή των εργασιακών σχέσεων στην Ελλάδα όταν υπάρχει μείωση των συμβάσεων πλήρους απασχόλησης κατά 45,08% και αύξηση της εκ περιτροπής απασχόλησης κατά 21,82%.


Στο κατοχικό κράτος που διοικούν οι υπάλληλοι της παγκόσμιας διακυβέρνησης υπάρχει ενδιαφέρον μονάχα για τους λαθρομετανάστες και όταν σημειώνονται υποκριτικά τα προβλήματα που κουβαλούν αυτοί, αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί η μαζοχιστική ανοχή του λαού μας. Το «ελληνικό» κράτος παράλληλα σπαταλάει άφθονο λαϊκό χρήμα προκειμένου να διδάσκει την ελληνική γλώσσα με σκοπό την ενσωμάτωση των αλλοδαπών όταν από το 2004 μέχρι το 2008 έχουν εκπαιδευτεί 15873 αλλοδαποί, έχουν πιστοποιηθεί 1408 και έχουν πάρει την άδεια τού επί μακρόν διαμένοντος οι 69. Και όλα αυτά για να αυξήσουν τους ψήφους τους τα καθεστωτικά κόμματα και να νοθευτεί εθνοφυλετικά ο λαός μας, όταν η ανεργία των Ελλήνων καλπάζει και μαζί της η εγκληματικότητα με δολοφονικές ενέργειες και ομηρία ολόκληρων οικογενειών.


Ο δε υπουργός υγείας Λοβέρδος στα διάφορα συμβούλια της «Ε»Ε μιλάει για τους κινδύνους που εγκυμονεί για την δημόσια υγεία η παράνομη μετανάστευση με τη μετάδοση μεταδοτικών ασθενειών, όπως φυματίωση, ηπατίτιδα, ελονοσία και AIDS. Ζητάει μάλιστα ειδικά προγράμματα προστασίας της υγείας από τα φαινόμενα που προκαλεί η έξαρση της λαθρομετανάστευσης, μας φέρνουν κλιμάκια του διαβόητου Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να ελέγξουν τις εγκαταστάσεις κράτησης των λαθρεποίκων, αλλά δεν εφαρμόζουν την μόνη σίγουρη και επιβεβλημένη λύση, την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Και αυτό όταν σημειώνονται συλλήψεις αλλοδαπών που φέρνουν στην Ελλάδα παιδιά και ενήλικες με διαφόρων ειδών αναπηρίες προκειμένου να κερδοσκοπήσουν από την επαιτεία.


Λύσεις δεν δίνονται ούτε με τις συνταγματικές αναθεωρήσεις και τα νέα κοινωνικά συμβόλαια της ΝΔ για να σωθεί όπως λένε το πολιτικό σύστημα ούτε με τις οικολογικές επιλογές των Πράσινων του Τρεμόπουλου που υποστηρίζει τον εξευρωπαϊσμό της μαϊμού «Μακεδονίας» των Σκοπίων ούτε με τα κόμματα της Αριστεράς που απολύουν στις κομματικές επιχειρήσεις κόσμο και πριμοδοτούν την δημιουργία μιας λειψής Ελλάδας με λιγότερους Έλληνες ούτε με άλλα καθεστωτικά «φάρμακα» και προτάσεις. Αυτό φαίνεται όταν στις δημοσκοπήσεις η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει στο 27% και ο καταλληλότερος πρωθυπουργός είναι ο κανένας με ποσοστό 43%!


Οι λύσεις πρέπει να είναι ανατρεπτικές έναντι του κρατικού προτεκτοράτου που πιάνει τον έσχατο πάτο και διεκδικητικές της εθνικής καθαρότητας στην πολιτεία και τον λαό. Ένα εθνικοκοινωνικό καθεστώς που θα στηρίξει τη ζωντάνια της Ελληνικής Φυλής και την παραγωγική της δύναμη, ενισχύοντας τα τείχη της εθνικής άμυνας απέναντι σε κάθε είδους εισβολή και εισβολέα.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More