20.4.11

Ελληνικές πατριωτικές θέσεις!



ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ.




Μια αγνώριστη χώρα, ξένη προς την Πατρίδα που μάθαμε στο σχολείο αλλά και αυτήν που γνωρίσαμε εμείς από τα πρώτα βήματα, απλώνεται ολόγυρά μας από χέρια μολυσμένα και μυαλά νοσηρά. Καλούμαστε να κρατήσουμε όρθια την ελληνικότητά μας και το εθνικό φρόνημα των παιδιών μας απείραχτο από μια επιχείρηση αφελληνισμού που έχει παρεισφρήσει ακόμα και στην εκπαιδευτική διαδικασία με την διοχέτευση του επικίνδυνου αντιρατσιστικού δηλητηρίου και την διαστρέβλωση της ελληνικής ιστορίας. Διαδικασία που έχει περάσει από τις ένδοξες σελίδες του κρυφού σχολειού που κράτησε ζωντανή την πνευματική διάσταση της Φυλής μας στο πολυπολιτισμικό σχολείο που βαφτίζει παράλογα τον κάθε αλλοδαπό Έλληνα και τον πολυφυλετικό μαζοχισμό ανθρωπισμό και αθωώνει τον Τούρκο σφαγέα φορτώνοντας συνολικά τον ελληνικό λαό με ανύπαρκτες ενοχές.

Το ιστορικό ψεύδος και ο πολυφυλετικός αχταρμάς μπήκαν σε εκπαιδευτικά βιβλία, γραπτές εξετάσεις και παιδικά θέατρα εκπαιδευτικής τάχα κατεύθυνσης για νηπιαγωγεία και δημοτικά! Είναι ο απόλυτος ορισμός της πιο βρώμικης πνευματικής γενοκτονίας και της πλέον ανερυθρίαστης πλύσης εγκεφάλου απέναντι στους νεαρούς βλαστούς του Ελληνικού Έθνους που παγιδεύονται την στιγμή που ο μαθησιακός τους ορίζοντας είναι άγραφο χαρτί και επομένως δεκτικός απέναντι σε κάθε είδους ανοησίες και προδοτικές τερατολογίες. Τερατολογίες που άλλωστε πέρασαν προσφάτως ακόμη και στις τηλεοπτικές οθόνες χορηγών του Συστήματος είτε ως σειρές είτε ως ιστορικές ανορθογραφίες ύψιστου ανθελληνισμού.

Ένα εφιαλτικό σενάριο παίζεται με τρόπο ώστε να μας μετατρέψουν σε προσωπικότητες που σαν άλλος Οδυσσέας να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε την Ελλάδα που αφήσαμε πίσω μας. Την Ελλάδα που είχε αλάνες γεμάτες ελληνικά χαμόγελα και καρδιές γεμάτες πύρινο πατριωτισμό που πάλλονταν από τον ενθουσιασμό να τιμωρήσουμε τους εχθρούς που δολοφόνησαν τους προγόνους μας και κλέψανε ελληνική γη. Τώρα πια έχουν γεμίσει την Ελλάδα μας με τα εγγόνια του Πήλιου Γούση και του Εφιάλτη να καμώνονται τους «ηγέτες» και να συνομιλούνε με τους τοκογλύφους απογόνους των «Μεγάλων» Δυνάμεων και τους δολοφόνους απογόνους του Δράμαλη, ενώ παράλληλα έχουν γεμίσει τη χώρα με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες και απογόνους αυτών που ήθελε να σπείρει σε τούτη τη γη ο Ιμπραήμ με τη βρώμικη εκστρατεία του στο Μοριά.

Τώρα πια οι εισβολές και ο βιασμός της Ελλάδος γίνονται μέσα από τις γιομάτες σιωνιστικό επεκτατισμό μπίζνες και δάνεια, τις ανήθικες συνομιλίες, τις «ειρηνικές» συγκυριαρχίες, τις τουριστικές αφίξεις ανθελλήνων, τα ανώδυνα τάχα ταξίδια Τούρκων πολιτικών. Βλέπουμε την χρησιμότητα της λεηλασίας που βαφτίζεται επιχείρηση σωτηρίας από τα βολικά οικονομικά αδιέξοδα όταν έχουν βαλθεί ακόμη και οι Τούρκοι να μας «σώσουν». Μάθαμε από το kavalanet.gr το ενδιαφέρον τουρκικής κρατικής τράπεζας να πάρει θέση στο μετοχικό σχήμα της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ στη Ξάνθη αντί της ΑΤΕ. Μάθαμε ακόμη το ενδιαφέρον της τουρκικής εταιρίας ULKER να αγοράσει όλως τυχαία την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανθρακικού Κομοτηνής.

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών όμως έχει φροντίσει να μας πει ότι «η Αδριανούπολη, η Θεσσαλονίκη, η Κομοτηνή, η Φιλιππούπολη ζούσαν όλες μαζί. Πάλι έτσι θα γίνουν»! Μας λέει ο Τούρκος ότι θέλει να πάρει πίσω Ελλάδα και Βαλκάνια, όταν αυτά είναι ακόμη διάσπαρτα από σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, συγκαλούνται εκ νέου οι διαπραγματευτικές ομάδες Ελλάδος και Τουρκίας προκειμένου να συζητήσουν τα διμερή προβλήματα που χρήζουν επιλύσεως. Δηλαδή την ικανοποίηση των τουρκικών απαιτήσεων σε Θράκη και Αιγαίο αφού η «ελληνική» πλευρά δεν έχει θέσει ούτε ένα θέμα διεκδίκησης από τους κλέφτες και δολοφόνους ελληνικών εδαφών και ψυχών Τούρκους.

Όμως εμείς παραμένουμε σε πείσμα των πονηρών καιρών όρθιοι Έλληνες. Επιμένουμε να μιλάμε στα παιδιά μας για ιστορίες και θρύλους που υμνούν την Πατρίδα μας. Να τα μαθαίνουμε να διεκδικούν Ελλάδα και να τιμούν όσους χύσανε το αίμα τους για να είναι εκείνα ελεύθερα ζώντας παράλληλα έντιμο βίο. Και εμείς να στεκόμαστε δίπλα τους κρατώντας ψηλά τις σημαίες της Ελλάδος και της Εθνικής Ιδέας έχοντας παραταχθεί σ’ ένα αγώνα επιβίωσης μα και κυριαρχίας, μακριά από τον επιθανάτιο βρόγχο του εφήμερου υλισμού και της ολέθριας φυλετικής πανσπερμίας. Οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε γνήσιοι απόγονοι του θυσιαζόμενου Λεωνίδα αλλά και του επανακάμπτοντος Οδυσσέα που γυρνούμε με ελληνική ορμή ασυγκράτητη να πάρουμε πίσω την Πατρίδα που μας κλέψανε και συνεχίζουνε να μας κλέβουνε ξένοι και ξενοκίνητοι. Και για τους βιαστές της Μεγάλης Ελλάδος και των Ελλήνων δεν υπάρχει έλεος. Υπάρχει μόνο φωτιά και τσεκούρι. http://www.youtube.com/watch?v=QRyr2vg3_L0&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More