9.5.11

Νέα από την Κύπρο!

ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.

T/Κ εφημερίδα Αφρίκα 30-4-2011.΄

O Γενικός Γραμματέας του Συνδικάτου Τουρκοκυπρίων Δασκάλων (KTÖS) Σενέρ Ελτσίλ άσκησε κριτική στην ανακοίνωση του Τούρκου πρεσβευτή Χαλίλ Ιμπραήμ Ακτσά.Ο Ελτσίλ στην γραπτή ανακοίνωση που έκανε κατηγορεί τον Ακτσά πως κινείται σαν νομάρχης και αναφέρει πως «Αποφεύγει να δει την πραγματικότητα στον βορά του νησιού και με τις ανακοινώσεις του προσπαθεί να τις αποκρύψει……. Ο εξουσιοδοτηθείς ως πρεσβευτής Χαλίλ Ιμπραήμ Ακτσά συνεχίζει να δίνει εντολές και να βγάζει ανακοινώσεις σαν νομάρχης.

……………
Επιθυμούμε να θυμίσουμε στον κύριο Ακτσά πως εσείς είστε που ιδρύσατε αυτήν τη διασπαστική δυσκίνητη δομή. Έτσι χάρη σε αυτό, εγκαταλείποντας τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας στους Ελληνοκύπριους, φέρατε την επιβολή εμπάργκο σε βάρος μας. Εσείς ήσασταν πάλι που μετά την τελωνειακή ένωση με την Τουρκία βάλατε εμπάργκο σε εμάς. Εσείς ήσασταν που κλείσατε τα καζίνο στην Τουρκία και τα φέρατε στον βορά του νησιού. Εσείς είστε που κάνατε τη χώρα μας παράδεισο των νυχτερινών κλαμπ και χώρο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών της μαφίας.
…………….
Εσείς δεν είστε που με τα οικονομικά πακέτα σας υποχρεώνετε σε μετανάστευση τους Τουρκοκύπριους, ενώ την ίδια στιγμή φορτώνετε στις πλάτες τους τα έξοδα υγείας, δουλειάς, εκπαίδευσης κ.λ.π. του ¨μεγάλου πληθυσμού¨ που ήρθε στον βορά ; Και τώρα βγαίνετε από πάνω και μας δίνετε και μυαλό. Το ότι σε κάθε οικισμό ενώ δεν υπάρχουν χρήματα για την παιδεία, την υγεία και την οικονομία, αντί για σχολεία κατασκευάζονται συνεχώς τζαμιά, είναι μήπως έργο των Τουρκοκυπρίων ;
……………
Αν το καθήκον σας είναι να λειτουργείτε ως πρεσβευτής κάντε το, εάν είναι να είστε νομάρχης, τότε σας παρακαλούμε ανακοινώστε το. Αναρωτιόμαστε για ένα θέμα ακόμη. Άραγε οι πρεσβευτές της T.C. στις άλλες χώρες λειτουργούνε σαν εσάς ; »


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More