13.12.11

Κρίμα Μούσχουρη για λίγα αργύρια (ευρώ).

Η Μούσχουρη κατά της Ελλάδας και υπερ του Focus για την Αφροδίτη της Μήλου
Η Μούσχουρη κατά της Ελλάδας και υπέρ του Focus για την Αφροδίτη της Μήλου!

Υπερ του περιοδικού Focus για το πρωτοσέλιδό του με την Αφροδίτη της Μήλου τάσσεται η Νάνα Μούσχουρη που αυτή την εποχή δίνει συναυλίες στη Γερμανία.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt», η η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια που έχει διατελέσει και ευρωβουλευτής της Ελλάδας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, είπε:
«Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Οταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Εχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται... Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Ανγκελα Μέρκελ».
Στη συνέχεια της συνέντευξης της είπε ότι είναι και η ίδια εκνευρισμένη με τους Ελληνες, κυρίως τους πολιτικούς, και πώς οι πολίτες ζουν εδώ και 30 χρόνια σε ένα ψέμα.
Η κυρία Μούσχουρη δεν δίστασε να υποστηρίξει ακόμα ότι η Ελλάδα πρέπει να καταλάβει πώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη την Ευρώπη, από ότι έχει η Ευρώπη εκείνη, ενώ είπε ότι πρέπει να ξεπληρώσουμε το χρέος.
Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε και η απόσταση που θέλησε να κρατήσει από τον Μίκη Θεοδωράκη, για τον οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι. Απλά είχαν συνεργαστεί κάποια στιγμή...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More