13.12.11

«ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ; ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΕΣΤΕ;»

Νίκος Χατζηνικολάου, Alter, καραγκιόζηδες, αναδρομικά, Τάσος Μαντέλης, Άκης Τζοχ
Ποιους βουλευτές είπε «καραγκιόζηδες» και θεομπαίχτες ο Χατζηνικολάου;

Σφοδρή επίθεση κατά των πρώην και νυν βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά από το ελληνικό δημόσιο εξαπέλυσε από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στη εκπομπή του στον Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στο θέμα των αναδρομικών που ζητούν οι πρώην (αλλά και νυν) βουλευτές. Ο γνωστός δημοσιογράφος κατονόμασε τους Άκη Τζοχατζόπουλο και Τάσο Μαντέλη, για τους οποίους υπάρχουν έρευνες για εμπλοκή τους σε σκάνδαλα, και στη συνέχεια ξέσπασε λέγοντας:
«Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες; Δεν ντρέπεστε καραγκιοζάκια; Κωμικοί τύποι. Δεν αισχύνεστε; Την ίδια περίοδο που συζητιέται ότι θα κοπεί και ο 13ος και ο 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, την ίδια περίοδο που συζητάμε για υποσιτισμό μαθητών και οι καθηγητές κινητοποιούνται για να βρουν τρόπο να τρώνε τα παιδιά, που συζητιέται στο Υπουργείο Παιδείας αν θα υπάρξουν κουπόνια των δύο και των τριών ευρώ -θαρρείς και είμαστε σε κατοχική περίοδο- για να παίρνουν κάτι τα παιδιά δωρεάν από τα κυλικεία των σχολείων για να φάνε.
Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες; Δεν ντρέπεστε ρε θεομπαίχτες να ζητάτε από 240.000 ευρώ ο καθένας εν μέσω κρίσης, αντί να προσφέρεστε οικειοθελώς να μειώσετε αυτά που παίρνετε για να συμβάλλετε στην έξοδο της χώρας από την κρίση; Εσείς που την οδηγήσατε εκεί που βρίσκεται σήμερα»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More