27.12.11

Κάποιος να τον προσέχει....

Γιώργος Παπανδρέου: "Μένω ενεργός στην πολιτική"!


Την κατηγορηματική διαβεβαίωση πως θα παραμείνει ενεργός στην πολιτική, παρέσχε στην εκπομπή του BBC, "PRI's the World", ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τέως πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου,
καθιστώντας σαφές με τον πλέον εύγλωττο τρόπο τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και το τι θα αναφέρει στη σημερινή κρίσιμη για πολλούς, συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματός του, η οποία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, κ. Παπαδήμο. «Σε όλη μου την πολιτική ήμουν ενεργός, και πριν μπω στην πολιτική και αφού μπήκα. Θα παραμείνω, λοιπόν, ενεργός αλλά το πώς δε θα το απαντήσω ακόμη». 
Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στην παράδοση της οικογένειας του στην πολιτική και τις μάχες που έχει δώσει για τη δημοκρατία, ο κ. Παπανδρέου κατέληξε λέγοντας ότι υπάρχουν δυνάμεις πέρα από την πολιτική: «Όποιες πολιτικές κι έχουμε, αν δεν έχουν την υποστήριξη των πολιτών στο τέλος δε θα επιτύχουν».
Αναφερόμενος δε στην πρότασή του για την πραγματοποίηση δημοψηφίσματος σχετικέ μτ ην παραμονή ή μη της χώρας στο ευρώ, σημείωσε πως : «Δε μετανιώνω καθόλου για την απόφαση του δημοψηφίσματος γιατί σημαίνει ότι οι Έλληνες αποφασίσουν οι ίδιοι για τη μοίρα τους. Πιστεύω ότι θα το "κερδίζαμε"» για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως ακόμη και αν το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό ως προς την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, τότε αυτό θα αποτελούσε την «δημοκρατική απόφαση του λαού».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More