6.2.12

Πότε θα απαλλαγούμε;

Το κόμμα της συμφοράς εξακολουθεί να κυβερνά την πατρίδα μας.


Το θέατρο του παραλόγου εξακολουθεί να παίζεται στην Ελλάδα από τον κοινοβουλευτισμό. Το κόμμα που κατέστρεψε την πατρίδα μας εξακολουθεί να κυβερνά την χώρα ενώ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που σχεδόν καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχει καταποντιστεί και έρχεται τέταρτο ή πέμπτο κόμμα. Και αυτό συμβαίνει διότι ο μεν λαός το έχει στείλει η πρόκειται να το στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως θα έλεγε και ο ιδρυτής του στις επόμενες εκλογές, αντέχει όμως ακόμη διότι το βαθύ ΠΑΣΟΚ του δημόσιου τομέα δεν έχει θιγεί. Και λέγοντας δεν έχει θιγεί δεν εννοούμε μισθολογικά, αλλά οι εφεδρείες και οι απολύσει από το δημόσιο που ζητά η τρόικα θα έχουν επιλεκτικό χαρακτήρα. Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβανόμεθα του λόγου το αληθές.
Η κυβέρνηση λοιπόν Παπανδρέου η οποία έγινε κυβέρνηση Παπαδήμου με το τάγμα των υπουργών του ΠΑΣΟΚ, λαμβάνουν αποφάσεις δίχως να έχουν την εξουσιοδότηση του Ελληνικού Λαού. Αποφάσεις οι οποίες θα δεσμεύουν τον λαό και την πατρίδα όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για τις επόμενες γενιές. Και τις αποφάσεις αυτές τις παίρνουν υπουργοί οι οποίοι είναι απολύτως βέβαιο ότι στις επόμενες εκλογές εάν και εφ’ όσον λάβουν μέρος σε αυτές, όχι μόνο την ψήφο τους δεν θα βρουν, αλλά ο λαός θα τους θέσει σε πολιτική αεργία μέχρι το τέλος του βίου τους. Καλόν θα είναι λοιπόν να περιοριστούν σε όσα έχουν συμφωνήσει οι τρείς πολιτικοί αρχηγοί για την κυβέρνηση Παπαδήμου και να αφήσουν τις πολιτικές μηχανορραφίες διότι ότι και να κάνουν το μέλλον τους είναι προδιαγεγραμμένο. Εκλογές λοιπόν εδώ και τώρα να αποφασίσει ο λαός για το μέλλον του τώρα που πλέον κανείς δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει.
Η μεγαλύτερη εθνική τραγωδία μετά το 1974, είναι αυτή που όλοι οι Έλληνες βιώνουμε σήμερα. Όλοι αυτοί οι οποίοι μας οδήγησαν στο ΔΝΤ, τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις είναι υπόλογοι έναντι της Πατρίδας και του λαού της και της ιστορίας. Έναν λαό υπερήφανο και γενναίο ο κοινοβουλευτισμός τον οδήγησε στην φτώχεια, την δυστυχία, τον εξευτελισμό. Έναν λαό τον οποίο ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να εξαπατούν οι πολιτικοί, με το πρόσχημα ότι αυτό επιτάσσει το πατριωτικό τους καθήκον. Ο Γ. Παπανδρέου οι υπουργοί του, αλλά και η σημερινή κυβέρνησης, η οποία ουσιαστικά είναι συνέχεια της προηγουμένης, οδηγούν σε διάλυση την κοινωνία και το έθνος με σκοπό οι τοκογλύφοι διεθνείς δανειστές να εξαγοράσουν όλο τον δημόσιο πλούτο της πατρίδας μας αντί πινακίου φακής.
Ο λαός σήμερα ζει σε καθεστώς βίας και τρομοκρατίας. Όλοι παρακολουθούμε καθημερινά την τρομοκρατία που εξαπολύεται εναντίον μας, μέσω των τηλεοπτικών σταθμών των διαπλεκόμενων συμφερόντων ελληνικών και ξένων. Και τα οποία συμφέροντα έχουν άριστη συνεργασία με την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον ημερήσιο τύπο των εθνικών εργολάβων οι οποίοι και αυτοί παίζουν το παιγνίδι, του Παπαδήμου και της τρόικας, δίχως να υπολογίζουν σε τι δυσμενές σημείο βρίσκεται ο Ελληνικός λαός. Ένας λαός ο οποίος μέσα στην καρδιά του χειμώνα δεν έχει χρήματα να πληρώσει το συνεχώς ανατιμώμενο πετρέλαιο. Και μιας και μιλάμε για πετρέλαιο καλύτερα να μην σκεπτόμαστε τι πρόκειται να συμβεί στην χώρα μας με το εμπάρκο στο ΙΡΑΝ. Από την άλλη μεριά ο ανάλγητος αλλά ευτραφής υπουργός οικονομικών χαρατσώνει τον λαό με φόρους, κεφαλικούς φόρους επί του φορολογηθέντος εισοδήματος ( αλήθεια γι’ αυτό το χαράτσι κανείς δεν μιλάει), το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Και όποιος δεν έχει να πληρώσει και το ρεύμα θα του κόψουν αλλά και θα του πάρουν το μισθό ή την σύνταξη ακόμη και το σπίτι προκειμένου να πληρωθεί το μικροχρέος του στην εφορία.
Αλλά τους φοροκλέπτες των εκατομμυρίων ευρώ την μία μέρα τους συλλαμβάνουν και την επομένη τους αφήνουν. Η φοροδιαφυγή των εκατομμυρίων ευρώ στήνει καθημερινά πάρτι. Και τίθεται το ερώτημα: Πως μέσα με ένα βράδυ φέρνουν μία νομοθετική ρύθμιση και κουρεύουν μισθούς και συντάξεις και χιλιάδες Έλληνες την επομένη δεν έχουν να φάνε και δεν φέρνουν επίσης μία νομοθετική ρύθμιση κατά την οποία η περιουσίες των φοροκλεπτών αμέσως θα εκποιούνται μέχρι του ποσού που οφείλουν στο κράτος; Και ας αφήσουν κατά μέρος τα διάφορα νομικά τερτίπια τα οποία θα επικαλεσθούν. Καθημερινά ακούμε για συλλήψεις φοροκλεπτών οι οποίοι οφείλουν δεκάδες εκατομμύρια αλλά στα ταμεία του κράτους δεν μπαίνει ούτε ευρώ.
Αλλά για να επανέλθουμε. Οι ισχυροί Ευρωπαίοι θέτουν ένα ισχυρισμό. Πουληθείτε για να σωθείτε. Και ο κ. Παπαδήμος αντί να αντισταθεί στις απαιτήσεις των τροϊκανών, αυτός εξετάζει λένε οι συνεργάτες του, το ενδεχόμενο να παραδώσει την εντολή εφ’ όσον οι πολιτικοί αρχηγοί οι οποίοι συμμετέχουν στην κυβέρνηση δεν συμφωνήσουν με τις πολιτικές του. Πολιτικές τις οποίες έχουν υπαγορεύσει οι διεθνείς τοκογλύφοι δανειστές μας. Ο δοτός πρωθυπουργός ουσιαστικά εκβιάζει τον Ελληνικό λαό για να υφ’ αρπάξει τουλάχιστον την σιωπηρή του συναίνεση. Ο λαός όμως του απαντά να παραδώσει αμέσως την δοτή εντολή, και να πάει στο καλό και να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μας. Του γνωρίζουμε ότι ο λαός και η πατρίδα μας μπορούν να ζήσουν και χωρίς Παπαδήμο.
Ο λαός αυτόκλητους σωτήρες οι οποίοι συνεχίζουν το καταστροφικό έργο της πράσινης ακρίδας που αφήνει καμένη γη, δεν τους χρειάζεται. Ο κ. Παπαδήμος εάν πραγματικά θέλει να προσφέρει υπηρεσία στον λαό και την πατρίδα, θα πρέπει να κρατάει σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις του με την τρόικα και όχι στο εσωτερικό της χώρας. Τα πράγματα πλέον έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και οι δικαιολογίες των ανίκανων κοινοβουλευτικών ότι το νέο μνημόνιο θα μας σώσει είναι εκ του πονηρού. Κανένα μνημόνιο η δανειακή σύμβαση μας έσωσαν μέχρι σήμερα. Αντίθετα μας έφεραν μεγαλύτερη ύφεση φτώχεια και ανεργία.
Μέχρι σήμερα έχουμε 1.000.000 ανέργους. Εάν προσθέσουμε και την μη καταγεγραμμένη ανεργία περίπου 500.000 τότε οι άνεργοι ανέρχονται περίπου στο 1.500.000. Δηλαδή κάθε Ελληνικό νοικοκυριό έχει έναν με δύο ανέργους. Εν τω μεταξύ ετοιμάζονται μέχρι το Πάσχα από το δημόσιο να διώξουν άλλες 15.000. Και φυσικά υπάρχει και συνέχεια αφού επιχειρήσεις και καταστήματα εξακολουθούν να κλείνουν και από το δημόσιο θα ακολουθήσουν και άλλες απολύσεις. Και κάθε νοήμων άνθρωπος διερωτάται που βρίσκονται όλοι αυτοί οι άνεργοι. Τους αρκεί το προσωρινό φιλοδώρημα που τους χορηγεί το ταμείο ανεργίας; Γιατί δεν κατεβαίνουν στους δρόμους να τρομάξουν τον κοινοβουλευτισμό. Τι περιμένουν; Νομίζουν ότι ο κοινοβουλευτισμός είναι σε θέση να τους ξαναδώσει δουλειά και αξιοπρέπεια. Δεν βλέπουν ότι έχουν διαλυθεί η παιδεία, η υγεία, η κοινωνική ασφάλιση, τα πάντα.
Κι όμως υπάρχει ελπίδα σωτηρίας αρκεί να το θελήσει ο λαός. Η σωτηρία του λαού και της πατρίδας θα έλθει μόνο μέσα από το Εθνικό κράτος. Μόνο το εθνικό κράτος απαλλαγμένο από τον διχαστικό κοινοβουλευτισμό της πλουτοδημοκρατίας είναι σε θέση να δώσει και πάλι στους πολίτες σιγουριά, αξιοπρέπεια και στην χώρα ανάπτυξη. Επ'  αυτού όμως θα επανέλθουμε. Ας αναζητήσουμε λοιπόν το Εθνικό Κράτος.
Νίκος Παπαγεωργίου
 http://elkosmos.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More