23.1.10

Η μέθοδος του σαλαμιού ξεκίνησε !!!!



Από φέτος κομμένα τα μηχανοκίνητα τμήματα στις παρελάσεις με την ευκαιρία εθνικών εορτών ή επετείων, όπως ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ. Βενιζέλος. "Τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύονται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές" δήλωσε επακριβώς ο κ.υπουργός οπότε από εδώ και στο εξής θα συμμετέχουν στις παρελάσεις μόνο πεζοπόρα τμήματα, τουλάχιστον μέχρι να κριθεί "αντιοικονομικό" και αυτό..Για το θέμα ενημερώθηκε σχετικά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον εκπρόσωπο τύπου του ΛΑΟΣ κ.Αιβαλιώτη ο οποίος δήλωσε: "Από έναν τόσο έξυπνο άνθρωπο, όπως είναι ο κ. Βενιζέλος, δεν περιμέναμε να ακούσουμε μια τέτοια δικαιολογία. Θα ήταν πιο τίμιο εκ μέρους της Κυβέρνησης να έλεγαν ότι στα πλαίσια της αποεθνοποίησης πήραν αυτή την πρωτοβουλία. Εν πάση περιπτώσει για λόγους ισορροπίας να καθιερώσουν την συμμετοχή στις παρελάσεις και αγημάτων λαθρομεταναστών".

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με την περικοπή της συμμετοχής μηχανοκίνητων τμημάτων θα επιτευχθεί μια οικονομία της τάξης των 100.000 ευρώ ,την ίδια στιγμή που ορισμένοι τηλεαστέρες της ΕΡΤ αμείβονται με ποσά της τάξεως των 360.000 ευρώ ετησίως ετησίως...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More