23.1.10

Η χρεοκοπία της χώρας από τις άγιες οικογένειες.

Φαλίρισαν το μαγαζί, έκλεψαν και τα ράφια





masked.jpgΟ λαός μας βιώνει ημέρες εξευτελισμού και ντροπής εξ αιτίας της χρεωκοπίας της χώρας. Ταπείνωση χειρότερη και από την είσοδο των δυνάμεων του άξονος στην Αθήνα. Τότε τουλάχιστον είχαμε πει το ηρωικό ΟΧΙ.
Παράλληλα, τον διακατέχει οργή για την πολιτική ηγεσία-των 3-4 «οικογενειών» που κυβερνούν τη χώρα μετά την απελευθέρωση. Και παραδόξως στέκουν ακόμη στη θέση τους και έχουν το απύθμενο θράσος να φροντίζουν και για την υστεροφημία τους, με την χρηματοδότηση των οικογενειακών τους ιδρυμάτων. Βέβαια δεν είναι άμοιρος ευθύνης και ο λαός μας, που εκλέγει εδώ και μισό και πλέον αιώνα τις πιο ληστρικές, διεφθαρμένες, ανίκανες, ξενόδουλες και μισελληνικές ηγεσίες. Επομένως, πρέπει να έχει υποστεί κι’ αυτός μετάλλαξη;
Οι Κυβερνήσεις μας ευθύνονται (με ελάχιστες εξαιρέσεις) για την συνειδητή καταστροφή, καταλήστευση και ερημοποίηση της χώρας. Και όλα αυτά στο βωμό της κομματικής συναλλαγής, της διαπλοκής-με το εξ ίσου διεφθαρμένο- οικονομικό μας σύστημα και με τους ξένους. Και όλα αυτά για την διαιώνιση του κόμματος στην εξουσία, αλλά και για τον πλουτισμό αυτών και των απογόνων τους. Έχουμε γράψει σε παλαιότερο για το πώς φθάσαμε στην χρεωκοπία(πανωτόκια, μίζες, κλοπές, Yes Sir σε όλα, ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες… δώστα όλα, δάνεια από Εβραίους τοκογλύφους, ρουσφέτια, ωχ αδελφέ! φάτε και σκάστε, ευρηματική λογιστική, αργομισθίες, μην αλλάξει τίποτα, τα αδέλφια μας οι μετανάστες κ.α) Από την εποχή συνδέσεως μας με την ΕΟΚ -και ειδικότερα μετά την είσοδο μας σ’ αυτήν σαν ισότιμο μέλος το 1981– την ευθύνη για την χρεωκοπία της Ελλάδος έχει σε μείζονα βαθμό η Ε.Ε. Επομένως πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους γιατί ο Ελληνικός λαός δεν είναι αμνήμων.
Οι Ευρωπαίοι, που σήμερα μας "μαλώνουν" για τις "σπατάλες" μας, είναι οι κύριοι και αποκλειστικοί υπεύθυνοι για το εξωτερικό μας χρέος. Τα περισσότερα χρήματα του εξωτερικού μας χρέους δεν μπήκαν σε κάποια ελληνικά "σεντούκια" αλλά σε δικά τους (Εβραϊκές τράπεζες, ασφάλειες, εμπορικές -κατασκευαστικές εταιρείες, πολυκαταστήματα ταξιδιωτικά γραφεία, καζίνα, γραφειοκρατία Βρυξελλών κ.ο.κ). Φταίμε και εμείς γιατί πέσαμε θύματα μιας κατάστασης και δεν αντιμετωπίσαμε τους κλέφτες. Μπήκαμε στην ΕΟΚ για πολιτικούς λόγους και ανέτοιμοι μόνον και μόνον για την προστασία μας από την Τουρκία. Αλλά απεδείχθη άνθρακας ο θησαυρός.



Αυτοί μόνον εταίροι δεν είναι, διότι τώρα ερωτοτροπούν με την Τουρκία, αδιαφορούν για το Κυπριακό, το Αιγαίο, τη Θράκη, το κύμα των λαθρομεταναστών, την ασφάλεια των Ελληνικού (άρα και Ευρωπαϊκού )χώρου, των συνόρων μας κ.α. Έχουν εδώ τους Χριστοφοράκους της Ζήμενς, Χόφτιχ, πολυκαταστημάτων, μονοπωλίων- καρτέλ τους και καθάριζαν με τις μίζες και την αδυναμία ανταγωνισμού την αγορά μας. Στις Βρυξέλλες έχουν τους διεθνείς τοκογλύφους της Ε.Κ.Τ που δανείζουν τις τράπεζες (όχι όμως το Ελληνικό δημόσιο) με φθηνό χρήμα για το πωλούν στο δημόσιο σε δυσθεώρητα ύψη επιτοκίου... Μήπως με εντολές δικές τους (ντιρεκτίβες) δεν έγινε η καταστροφή της Αγροτικής μας Παραγωγής, της Βιοτεχνίας, Βιομηχανίας, Εμπορίου κ.ο.κ. Αυτοί δεν μετέβαλαν τους αγρότες μας σε συνταξιούχους, ή δημοσίους υπαλλήλους με το ξερίζωμα, τις επιδοτήσεις, τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και τις χωματερές; Μήπως νοιάστηκαν να εφαρμόσουν κάποιο Πρόγραμμα Περιφερειακής Ανάπτυξης του Νότου, για ν’ αντιμετωπίσουν οι χώρες του τα μεγάλα δημοσιονομικά ελλείμματα; Όχι βέβαια, διότι αυτό δεν συμφέρει τις ληστρικές τράπεζες και τα καρτέλ. Μας λέγανε ότι θα μπούμε στην αγορά των 360 εκατ. και είδαμε η αγορά αυτή να εισβάλει και να ισοπεδώνει την αγορά μας των 10 εκατ.
Κανένας δεν αμφισβητεί την αναγκαιότητα της ενιαίας Ευρώπης, αλλά τα πάντα μέσα σ' αυτήν πρέπει να κινούνται μέσα στα πλαίσια της δικαιοσύνης, του αμοιβαίου σεβασμού και βέβαια της ισότητας μεταξύ των λαών. Αυτοί μετέβαλαν την ένταξη μας σε κατοχή του 4ου Ράιχ, με την καταιγίδα της αγοράς και τον υπέρογκο δανεισμό. Ο Χίτλερ το έκανε με τα όπλα. Αυτοί με τις αγορές και τις θηλιές των δανείων. Τώρα ανησυχούν για το Ευρώ, καίτοι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας του, γιατί η Ελλάς είναι αμελητέα ποσότητα (3%) στην ευρωζώνη. Γιατί τότε αγωνιούν τόσο πολύ για την Ελλάδα; Γιατί η σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση θα αποκαλύψει τα εγκλήματά τους, όχι μόνον προς εμάς αλλά και προς τις λοιπές χώρες της Μεσογείου(Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Μάλτα, Κύπρος κ.α)
Δρομολογούν λύση Ιρλανδίας ή Παλαιστίνης; Από την Ιρλανδία έφυγαν 200.000 νέοι λόγω της κρίσεως. Το κενό θα το καλύψουν οι λαθρομετανάστες. Εβραίοι τραπεζίτες–τοκογλύφοι "βρικόλακες" πρώτα μας αφαίμαξαν με τα δανεικά, λεηλάτησαν τον πλούτο μας και τώρα ζητούν να τους παραδώσουμε την πατρίδα μας. Και επειδή δεν τους την παραδίδουμε άνοιξαν την κερκόπορτα των λαθρομεταναστών. Η εντολή Κίσιγκερ για καταστροφή του Ελληνικού λαού συντελείται με ακρίβεια. Βρέθηκαν «Έλληνες» εφιάλτες που εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών. Δεν αντιδρούν ούτε στο δόγμα της νέα- Οθωμανοκρατίας της Αγκύρας. Πρόθυμοι για νέο σχέδιο Ανάν στην Κύπρο, για συν διαχείριση του Αιγαίου, για αυτονομία της Θράκης και για το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια. Η δυσκολία τους είναι να πείσουν τον Ελληνικό λαό. Για τον σκοπό αυτό έχουν επιστρατεύσει τα εντόπια και ξένα ΜΜΕ, τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και 5φαλαγγίτες, πράκτορες και αργυρώνητους ψευτοδιανοουμένους.
Τρομάζουν μπρος στην ογκούμενη λαϊκή αντίσταση που δεν δέχεται τους συμβιβασμούς που του προτείνουν οι διεφθαρμένες κατοχικές μας κυβερνήσεις. Ο αντίπαλος είναι ανελέητος. Οι «εκλεκτοί» μεγαλοτραπεζίτες χρεοκόπησαν την πλουσιότερη χώρα του κόσμου, την Αμερική, την Μέκκα του καπιταλισμού, και εμάς θα λογάριαζαν; Οι ίδιοι έχουν θέσει υπό κατοχή της Γερμανία και κρατούν σε κατάσταση ομηρίας ολόκληρη της Ευρώπη. Μια συμμορία Εβραίων γονατίζει τους λαούς για να τους ελέγχει με το ψέμα και το χρήμα. Το Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα ακολουθεί τις δοκιμασμένες πρακτικές της Federal Reserve Bank και άλωσε την Ε.Ε. Οι «εκλεκτοί» διά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ασκούν εξουσία στην Ε.Ε. Αυτοί που επινόησαν το Ολοκαύτωμα και αφαίμαξαν τη Γερμανία -και όχι μόνον. Αλλά αρνήθηκαν με πείσμα να ξεπληρώσουν τα δάνεια και τις Πολεμικές Επανορθώσεις των Ναζί στην Ελλάδα. Σήμερα αισθάνονται ασφαλείς και θέλουν να σταθεροποιήσουν τα κέρδη και τις κατακτήσεις τους, πριν προχωρήσουν προς την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Γι’ αυτό αποφεύγουν τις αντιδράσεις των λαών που ογκώνονται εξ αιτίας της ανεργίας. Ιδιαίτερα φοβούνται την αντίσταση του Ελληνικού λαού, πριν τον αλλοιώσουν εθνολογικά και εκλογικά με τους λαθρομετανάστες. Γιατί εμείς είμαστε απρόβλεπτοι και μπορεί να «καμακώσουμε το θηρίο», όπως κάναμε και στο παρελθόν. Μπορεί και να μεταδώσουμε τον σπινθήρα της αντίστασης και σε άλλους λαούς. Γι’ αυτό μετέρχονται το γνωστό τους όπλο, το «καρότο και το μαστίγιο», την συναλλαγή και την Τρομοκρατία.
Τώρα δίνουμε τον ύστατο αγώνα. Θέλουν να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της χώρας. Θέλουν να μας αφελληνίσουν και να καρπωθούν τον πλούτο μας. Γιατί αυτή είναι "στρατηγικότατο οικόπεδο" στη μέση της Μεσογείου και στο σημείο τομής τριών Ηπείρων. Επιπλέον η Ελλάδα είναι μία από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου, αλλά κανείς ως τώρα δεν φρόντισε για την αξιοποίησή της. Θέλουν την ανταλλαγή των δανείων με τα εθνικά μας δίκαια και την υποταγή μας στα κελεύσματα τους, ήτοι: Αλλαγή της γεωγραφίας μας, της γλώσσας, θρησκείας, ιστορίας, εθνικής μας ταυτότητος, των αξιών μας, της εθνότητος μας, ακόμη και του DNA μας με αφροασιατικό τοιούτο. Όμως ο λαός μας δεν έκλεψε και δεν έβαλε τίποτα στην τσέπη. Αυτοί που τα έκλεψαν (πανωτόκια, χρηματιστήριο, ομόλογα, πακέτα Ε.Ε, μίζες, προμήθειες, μονοπώλια-καρτέλ, τοκογλυφίες κλπ) αυτοί να πληρώσουν. Να τα επιστρέψουν. Αυτοί να καθίσουν στο σκαμνί και να λογοδοτήσουν. Η συμμορία αυτή δεν είναι αγνώστου "διαμονής". Έχει «ονοματεπώνυμο", θρησκεία, εθνότητα και γνωστή διεύθυνση. Είναι η συμμορία του «περιούσιου λαού» και των συνεργατών τους δοσιλόγων, που ελέγχει απόλυτα την εβραιοκρατούμενη πατρίδα μας και τον κόσμο ολόκληρο. Αυτών οι περιουσίες να δημευθούν γιατί είναι προϊόν κλοπής και απάτης.
Ο λαός πρέπει συνεχώς να διεκδικεί: Τα ανεξόφλητα πολεμικά δάνεια, τις πολεμικές επανορθώσεις, τα κλοπιμαία, την ανάπτυξης της χώρας. Πρέπει συνεχώς να αγωνίζεται για τα Εθνικά μας Δίκαια και τούτη την ποτισμένη με αίμα Γη, που επιβουλεύονται οι γείτονες μας. Για την δημόσια περιουσία που μας έχουν κατακλέψει(ΟΤΕ, ΔΕΗ, Τράπεζες κλπ). Για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.
Πρέπει να αγωνιζόμαστε: Για τον Πολιτισμό που μας έχουν κλέψει και καταστρέψει. Για τις Αξίες που τις έχουν καταρρακώσει. Για την τέχνη που την έχουν κακοποιήσει, Για την τροφή που την έχουν νοθεύσει. Για το περιβάλλον που το έχουν μαγαρίσει. Για την Δημοκρατία που την έχουν βιάσει, Για την Ελευθεροτυπία που την έχουν περιορίσει. Για την Γνώση που την έχουν εμπορευματοποιήσει. Για τα όνειρα μας που τα έχουν γκρεμίσει. Τέλος πρέπει να αγωνιζόμαστε για την Ελληνοποίηση του κόσμο όλου, προκειμένου να βγει από την σημερινή κρίση και παρακμή.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More