23.1.10

Ναί είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και το δείχνουμε !!!!!

Αναίτια σύλληψη Ελλήνων πολιτών στους Αμπελόκηπους


230110-epeisodiaΣήμερα το μεσημέρι στην πλατεία μπροστά από το μετρό της Πανόρμου στους Αμπελόκηπους ομάδα ακροαριστερών διοργάνωσε προκλητική εκδήλωση κατά την οποία προκαλείτο το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων πολιτών με συνθήματα όπως: «Έλληνες είστε και φαίνεστε»,
Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια αυτής τη παράνομης εκδηλώσεως παρίστατο και αστυνομική δύναμη η οποία δεν παρενέβη. Αυτό προξένησε την αυθόρμητη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μεγάλη συγκέντρωση κόσμου λίγα μέτρα από το σημείο που βρίσκονταν οι ακροαριστεροί. Οι τελευταίοι απήντησαν με δολοφονική επίθεση με ρόπαλα κατά τω διαμαρτυρομένων κατοίκων, πολλοί εκ των οποίων τραυματίστηκαν σοβαρά.
Ένας εξ αυτών φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι.
Η απρόκλητη αυτή ενέργεια από τους «φιλάνθρωπους ροπαλοφόρους» και επαγγελματίες αντιρατσιστές», μεταξύ των οποίων δεν υπήρχε ούτε ένας αλλοδαπός, ανάγκασε τους αγανακτισμένους Αμπελοκηπιώτες να αποχωρήσουν από την πλατεία. Προς έκπληξιν όλων μεγάλο μέρος από αυτούς, γύρω στα 40 άτομα, προσήχθη αναίτια στην ΓΑΔΑ και μέχρι αυτή την ώρα κρατούνται χωρίς να έχουν γίνει γνωστό οι λόγοι της προσαγωγής τους.
230110-ertΗ ανυπαρξία οποιοδήποτε στοιχείου μέχρι τώρα καθιστά επιτακτική την άμεση απελευθέρωση τους
Κατά περίεργο τρόπο η κρατική τηλεόραση στην επίσημη ιστοσελίδα της (σχετικό λινκ) μιλά για ρατσιστική επίθεση και δημοσιεύει φωτογραφία από παλιότερη διαδήλωση μεταναστών, υιοθετώντας την εκδοχή των γεγονότων που δημοσιεύει το παρακρατικό indymedia. Να τονιστεί και πάλι ότι την συγκέντρωση των αριστεριστών δεν συμμετείχε ούτε ΕΝΑΣ αλλοδαπός.
Ελεύθερος Κόσμος.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More