11.4.10

Η κα Θάλεια!!!!

Ποιος θα μαζέψει την κυρία Θάλεια;


090310-dragwnaΕίναι σε όλους γνωστό το μεγάλο εθνικό έργο που επιτελεί η πραγματική και ηρωική δασκάλα κα Χαρά Νικοπούλου στο μειονοτικό σχολείο που βρίσκεται στο Μεγάλο Δέρειο του νομού Έβρου. Την δασκάλα αυτή έβαλε στο στόχαστρο της η κα Θάλεια Δραγώνα. Η συγκεκριμένη κυρία έχει διορισθεί στο υπουργείο Παιδείας κ.λ.π. από τον Παπανδρέου ως ειδική γραμματέας του υπουργείου και από ότι φαίνεται έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της που είναι ο εθνομηδενισμός. Είναι επίσης γνωστές οι απειλές της εναντίον της Χαράς Νικοπούλου η οποία υποστηρίζει με πάθος ότι οι Πομάκοι έχουν Ελληνική συνείδηση και αυτό προσπαθεί καθημερινά να το περάσει και στα παιδιά των Πομάκων, τους μαθητές της.
"Μη διανοηθείς να ντύσεις τους Πομάκους μαθητές με Ελληνικές παραδοσιακές στολές την 25η Μαρτίου, απείλησε η κα Θάλεια την Χαρά Νικοπούλου" (ΘΕΜΑ 28/3/2010).
"Δεν είσαι σωστή δασκάλα" φέρεται να είπε η κα Θάλεια απειλώντας την ταυτόχρονα με μετάθεση από το σχολείο που διδάσκει (ΘΕΜΑ 28/3/2010).
Αυτή η Ελληνίδα δασκάλα έπεσε στο στόχαστρο της κυρίας Θάλειας η οποία εξαντλεί όλη της την δραστηριότητα πως θα καταστρέψει το έργο το οποίο έχει επιτελέσει στα Πομακοχώρια του Έβρου η ηρωική αυτή δασκάλα, χωρίς να έχει την βοήθεια ούτε του υπουργείου Παιδείας κ.λ.π. ούτε άλλων φορέων. Φυσικά η υπουργός κα Διαμαντοπούλου δεν παίρνει θέση στο συγκεκριμένο θέμα άρα συμφωνεί με την υφισταμένη της.
Πέρα από όλα αυτά όμως όποια πέτρα και αν σηκώσεις που αφορά την αποδόμηση της Εθνικής μας ταυτότητας, τον εθνομηδενισμό, από κάτω θα βρεις την Δραγώνα. Αυτή συμμετέχει στη επιτροπή (παρέα) για την μεταναστευτική πολιτική που έχει ορισθεί με απόφαση του πρωθυπουργού Παπανδρέου. Θα παραθέσουμε τα ονόματα της επιτροπής για να γνωρίζουμε ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να διασπασθεί ο φυλετικός και κοινωνικός ιστός των Ελλήνων και να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε ισλαμική χώρα. Διαβάστε λοιπόν.
Αλιβιζάτος Νίκος καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημητριάδη Αντιγόνη αντιπρόεδρος Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γυναικών, Δραγώνα Θάλεια γενική γραμματέας υπουργείου Παιδείας κ.λ.π. καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών! Ζωγραφάκης Σταύρος επίκουρος καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου, Ivanova Diana μέλος Εθνικού Συμβουλίου (ποιος θα μας πληροφορήσει τι προσφέρει στην χώρα η κυρία αυτή;), Κοππά Μαριλένα ευρωβουλευτής - επίκουρη καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου, Λαμπρινίδης Σταύρος ευρωβουλευτής, Λυμπεράκη Αντιγόνη καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου, Μπεριάτος Ηλίας βουλευτής επικρατείας- καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Παπαδημητρίου Δημήτρης διευθυντής Migration Policy Institute Washington, Τζίμας Θέμης μέλος Εθνικού συμβουλίου, Τριανταφυλλίδου Άννα επίκουρη καθηγήτρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Τσάκωνας Παναγιώτης επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου. Μήπως θα μπορούσε να μας πληροφορήσει ο Πρωθυπουργός και οι οικονομικές του υπηρεσίες εάν οι παραπάνω αναφερόμενοι πληρώνονται για την εργασία την οποία προσφέρουν με την επιτροπή τους(παρέα) και εάν ναι πόσα χρήματα παίρνουν;
Συμπτωματικά ο Αλεβιζάτος τυγχάνει και μέλος του ΔΣ της "Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" που για δύο χρόνια επεξεργάστηκε το σχέδιο "Κώδικας Ελληνικής Ιθαγένειας» και ουσιαστικά είναι το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για διαβούλευση και ψηφίστηκε από την βουλή με μερικές ανώδυνες για τους λαθρομετανάστες μετατροπές. Για να γνωρίζουμε ποιοι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία με εντολή από ξένα κέντρα αποφάσεων, για να λάβουν την Ελληνική Ιθαγένεια τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που καθημερινά μπαίνουν λαθραία στην χώρα μας.
Για να επανέλθουμε και πάλι στην κυρία Θάλεια μετά τον διορισμό της στο Υπουργείο Παιδείας κ.λ.π. άρχισαν να αμφισβητούνται οι Πανεπιστημιακοί τίτλοι σπουδών της ώστε να αναγκασθεί ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Πανάρετος και στενός φίλος του Παπανδρέου να υποσχεθεί ότι θα διερευνήσει εάν ισχύουν οι καταγγελίες ότι δηλαδή η ειδική γραμματεύς στερείται Πανεπιστημιακών τίτλων και θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις. Ακόμη περιμένουμε!
Μαθαίνουμε από τα ρεπορτάζ των εφημερίδων ότι η κα Θάλεια εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Ξάνθη! Δεν πήγε όμως να παρακολουθήσει την δοξολογία για την επέτειο, προφανώς η εκκλησία να της προκαλεί αλλεργία. Ο Μητροπολίτης Παντελεήμων ο οποίος γνώριζε την παρουσία της στην πόλη και ότι εκπροσωπούσε την κυβέρνηση δήλωσε: "Εάν η Κυβέρνηση στέλνει αντιπροσώπους όπως η Δραγώνα στην περιοχή, καλά θα κάνει να μην στείλει στο μέλλον κανέναν να την εκπροσωπήσει».
Προς το παρόν όμως η κυρία θα πρέπει να μας παρουσιάσει τους Πανεπιστημιακούς της τίτλους για να σταματήσει ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί για αυτό το θέμα και να σταματήσει η αλαζονική της συμπεριφορά. Κάποιος επιτέλους να μαζέψει την κυρία Θάλεια.
Νίκος Παπαγεωργίου
www.elkosmos.gr 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More