21.4.10

Ο κ. Χρυσοχϊδης τι να ψάχνει;;;;

Σικάγο η Θεσσαλονίκη από τους εγκληματίες αλλοδαπούς

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στους Αμπελόκηπους (Θεσσαλονίκης) όταν τρεις άνδρες... άνοιξαν πυρ εναντίον ενός 35χρονου στις 8 το πρωι τραυματίζοντάς τον στο χέρι. Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγάθωνος με Καλλιθέας. Οι τρεις άνδρες που καταζητούνται, κυνηγούσαν τον 35χρονο κια σε μια προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν άρχισαν να πυροβολούν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο χέρι.
Στην περιοχή κατέφθασε ασθενοφόρο και αστυνομική δύναμη. Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ο 35χρονος καταγόταν από χώρα της ανατολικής Ευρώπης όπως και οι τρεις άνδρες που του επιτέθηκαν. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διελευκανθεί η υπόθεση καθώς και οι λόγοι της επίθεσης στον 35χρονο.
ΠΗΓΗ: εφημερίδα ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ
Απεβίωσε κατά τη διάρκεια της χειρορυργικής επέμβασης στην οποία υποβαλόταν στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου” ο 38χρονος που είχε πυροβοληθεί το πρωΐ από άγνωστο δράστη σε περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Το άτυχο θύμα δέχθηκε τον...πυροβολισμό την ώρα που περίμενε ζευγάρι με το οποίο εργαζόταν μαζί, από το οποίο ο δράστης επιχείρησε να αφαιρέσει την τσάντα. Παρά τις αστυνομικές έρευνες δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More