21.4.10

Δημήτρη είμαστε όλοι δίπλα σου!!!

Όλοι στο πλευρό του Δημήτρη


010210-papΟ αρχισυντάκτης της εφημερίδας μας αλλά και δημοσιογράφος της "Ελεύθερης Ώρας" είναι προφυλακισμένος εδώ και τρεις μήνες. Στην ουσία είναι πολιτικός κρατούμενος, θύμα μιας εξουσίας που προσπαθεί να καταστείλει τις φωνές που αντιτίθενται στις άθλιες και αντεθνικές μεθοδεύσεις της.
Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου συνελήφθη τραυματίας (χτυπήθηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο "Ερυθρός" και να του τοποθετηθούν ράμματα) στην οδό Πανόρμου κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου και ενώ έκανε τη δουλειά του.
Είναι μάλιστα ο μόνος εκ των 45 συλληφθέντων που προφυλακίστηκε! Η απόφαση για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα, στηρίχθηκε σε αντικρουόμενες ..."επιβαρυντικές μαρτυρίες" στελεχών συγκεκριμένου πολιτικού χώρου που αν και ρητορικά (και όχι μόνο) "απέναντι" στην "κρατική καταστολή", συνεργάστηκαν άψογα με την Ασφάλεια και άλλες υπηρεσίες του κράτους, ώστε να πετύχουν την προφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου.
Όλα αυτά γίνονται την ώρα που πολλοί κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, είτε δεν προφυλακίζονται και αφήνονται ελεύθεροι αμέσως μετά τη σύλληψή τους, είτε αποφυλακίζονται λίγο μετά την προφυλάκισή τους.
Δύο μέτρα λοιπόν και δύο σταθμά, από μια κυβέρνηση που χρησιμοποιεί τη Δικαιοσύνη για τα παιχνίδια της.
Η εξόφθαλμη χειραγώγηση των θεσμών και η παρατεινόμενη προφυλάκιση ενός νέου ανθρώπου και μάλιστα με τον τρόπο που μεθοδεύτηκε, μας προκαλεί βάναυσα όλους. Κυρίως όμως τους ανθρώπους του Τύπου, που διαπιστώνουμε ότι η στοχοποίηση από μισαλλόδοξους που δεν εννοούν να συμβιβαστούν με την αντίθετη άποψη, θέτει πλέον σε κίνδυνο την ίδια την ελευθερία μας και μας εξαναγκάζει να λειτουργούμε μέσα σε αποπνικτικές συνθήκες.
Είναι σαφές ότι οφείλουμε όλοι να στείλουμε ένα μήνυμα στην εξουσία, ότι ανήθικες και αυταρχικές μεθοδεύσεις με στόχο την εξόντωση ιδεολογικοπολιτικών αντιπάλων, θα μας βρουν όλους απέναντι.
Όλοι στο πλευρό του Δημήτρη, με πράξεις! Το πως μπορείτε να το μάθετε εδώ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More