27.12.10

Νέα εξ ανατολών....

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ...


Νέτγκαζέτε 21-12-2010


Προειδοποίηση από την ΚΚΤC για την συμφωνία Ισραήλ-Ρωμιών
ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Ο ΥΠΕΞ της ΚΚΤC Χουσείν Οζγκιοργκιούν σχετικά με την υπογραφή της ΑΟΖ  με το Ισραήλ κάλεσε την Ελληνοκυπριακή πλευρά να ¨είναι φρόνιμη¨ και προειδοποίησε πως τέτοιου είδους κινήσεις μπορεί να γεννήσουν σοβαρά θέματα, και πως τέτοιου είδους κινήσεις που γίνονται χωρίς την συγκατάνευση της Τουρκίας δεν θα ωφελήσουν σε τίποτε άλλο παρά στο να ¨θερμανθούνε τα νερά της περιοχής¨.  O υπουργός είπε πως εφόσον η Ελληνοκυπριακή πλευρά δεν έχει το δικαίωμα να εκπροσωπεί  τον Τουρκοκυπριακό λαό, αυτή η συμφωνία είναι ¨πλήρως άκυρη¨.  Ο Οζγκιοργκιούν τόνισε πως το κράτος και ο λαός της KKTC έχει δικαίωμα λόγου κατά ίσο και κοινό τρόπο σε όλες τις φυσικές πηγές της Κύπρου και πως συμφωνίες που αφορούνε το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και τις άλλες φυσικές πηγές στους χώρους ηγεμονίας της KKTC, είναι έγκυρες μόνο αν γίνονται μαζί της. Ο Οζγκιοργκούν εξέφρασε την άποψη πως η Τουρκία στις εν λόγω περιοχές έχει δικαίωμα λόγου και νόμιμα δικαιώματα, πως οι κινήσεις αυτές χωρίς την συγκατάθεση της θα επηρεάσουν αρνητικά την δεινοπαθούσα ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο, και δεν θα συνεισφέρουν σε τίποτε άλλο παρά στο ¨  να θερμανθούνε τα νερά της περιοχής¨.
…………………..
O Οζγκιοργκούν τόνισε πως όλος ο κόσμος πρέπει να αναρωτηθεί αν ¨Η  πλευρά είναι σοβαρή στο θέμα των διαπραγματεύσεων¨.  Ο Χουσείν Οζγκιοργκιούν σχετικά με το θέμα των φυσικών πηγών είπε πως όταν στις διαπραγματεύσεις που γίνονται υπάρχει η αντίληψη πως και οι δύο πλευρές θα έχουν ισότιμο δικαίωμα λόγου, και πρόσθεσε πως  ¨σε μια περίοδο που γίνονται σοβαρές διαπραγματεύσεις, αυτές οι κινήσεις των Ρωμιών σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν θέλουν  ή όχι λύση¨.
………………………
Σχόλιο : Έδιωξαν τους νόμιμους κατοίκους, και τώρα διεκδικούνε και δικαιώματα στο σύνολο του νησιού... ΄Ετσι είναι Giorgo όπως λένε οι φίλοι σου.... kolunu veren götünü kurtaramaz !


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More