3.1.11

Τα καθημερινά μας νέα...

Καμίνης: Ερωτηματικά εγείρει η διάρρηξη στον Δήμο Αθηναίων (2011-01-03) - Τα Νέα
«Εύλογα ερωτηματικά» προκαλεί η διάρρηξη στη διεύθυνση Προμηθειών του Δήμου Αθηναίων, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης. «Δυστυχώς η διάρρηξη στη διεύθυνση Προμηθειών του Δήμου δεν ήταν το καλ..(11 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
Tουρκία - Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε ο αντπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης (2011-01-03) - ΑΠΕ-ΜΠΑ
του ανταποκριτή μας Α. ΚούρκουλαΤην επιθυμία της τουρκικής κυβέρνησης για την «ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών», επανέλαβε σήμερα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς στη συνά..(12 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Εμπρησμοί αυτοκινήτων σε Παλαιό Φάληρο και Ανω Λιόσια (2011-01-03) - Imerisia
Δύο καμένα αυτοκίνητα, ένα στο Παλαιό Φάληρο και ένα στα Άνω Λιόσια, είναι ο απολογισμός εμπρησμών που έγιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Νηρηίδων και Μουσών, σ..(5 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Συνεδριάζουν οι φαρμακοποιοί (2011-01-03) - Pathfinder.gr
Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του για τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο σχετ..(10 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Πρώτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά (2011-01-03) - Express.gr
 Σεκλίμα συναίνεσης έγινε χθες η εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου καιγραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, καθώς έγινε αποδεκτή ηπρόταση του δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου, αλλά και της..(2 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής των οργάνων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (2011-01-03) - Express.gr
 Ολοκληρώθηκαν, χθες το βράδυ, οι διαδικασίες εκλογής των οργάνων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.    Οκ.Δημήτρης Τιμπλαλέξης εξελέγη πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίουαφού συγκ.. (0 σχολια)
Εκλογή προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου (2011-01-03) - Express.gr
 Τοπροεδρείο του εξέλεξε στην σημερινή του συνεδρίαση το ΠεριφερειακόΣυμβούλιο Ηπείρου. Πρόεδρος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Πέτσιος,αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Μπάτσης και γεν. γραμματέας ο ΣτέφανοςΖού.. (0 σχολια)
Τελετή παράδοσης-παραλαβής του Δήμου Θεσσαλονίκης (2011-01-03) - Express.gr
 Με την παράδοση του Διασήμου, του πολύτιμου περιδέραιου που φορά ο δήμαρχοςΘεσσαλονίκης στις επίσημες εκδηλώσεις, έγινε σήμερα η συμβολική «παράδοση» τουδήμου από τον απερχόμενο Βασίλη Παπαγεωργ.. (0 σχολια)
Στη συνάντηση στο Ερζερούμ θα παραστεί ο Γ. Παπανδρέου (2011-01-03) - Express.gr
 Εκατόνογδόντα Τούρκοι πρέσβεις από την κεντρική υπηρεσία και δεκάδεςπρεσβείες της Τουρκίας στο εξωτερικό, συγκεντρώθηκαν σήμερα στην 'Αγκυραγια την έναρξη της συνάντησης - συζήτησης της εξωτερικ.. (0 σχολια)
Στο ρυθμό των Ρίχτερ η Χιλή (2011-01-03) - Antenna
Σεισμός 6,9 βαθμών συγκλόνισε την Κυριακή το κέντρο της Χιλής, 900 χλμ νότια του Σαντιάγο, χωρίς να προκαλέσει θύματα ούτε υλικές ζημιές, αλλά προκαλώντας σκηνές πανικού, καθώς και διακοπές ηλεκτρικο..(19 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Έκρυθμο το κλίμα στην Αίγυπτο (2011-01-03) - Pathfinder.gr
Αίγυπτος  — Επεισόδια ξέσπασαν την Κυριακή στο Κάιρο μετά την επίθεση που προκάλεσε το θάνατο 21 ανθρώπων μπροστά από μια εκκλησία στην Αλεξάνδρεια, με έναν υπουργό να γίνεται ο στόχος ..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Πιθανές νέες διακοπές ρεύματος στη Μόσχα (2011-01-03) - Pathfinder.gr
Με νέες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας απειλείται η κίνηση στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ρωσίας, το Ντομοντέντοβο, κοντά στη Μόσχα, το οποίο βυθίστηκε στο χάος την περασμένη εβδ..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
36 άτομα τραυματίστηκαν από κατάρρευση στέγης ενός κινηματογράφου κοντά στο Σίδνεϊ (2011-01-03) - Pathfinder.gr
Τριάντα έξι άνθρωποι τραυματίσθηκαν ελαφρά από την κατάρρευσητης στέγης ενός κινηματογράφου, στην πόλη Μπάθερστ, δυτικά τουΣίδνεϊ, εξαιτίας ραγδαίας καταιγίδας, ανακοίνωσε σήμερα ηαστυνομία. «Η αστυνο..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Αυτόφωρο για παρακράτηση ΦΠΑ (2011-01-03) - Kalimera.gr
Στο αυτόφωρο θα οδηγείται επιχειρηματίας ή ελεύθερος επιχειρηματίας που θα συλλαμβάνεται να μην αποδίδει το ΦΠΑ στο δημόσιο σύμφωνα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που προβλ..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Στ. Κανάκης: Από 17 Ιανουαρίου η επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους (2011-01-03) - Kathimerini
Στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου στους δικαιούχους μετόχους της εταιρίας Στέλιος Κανάκης. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δικαιούχοι στη λήψη της επιστροφής κεφαλαίου..(10 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ε.Σ.Ε.Ε.: Σε ελεύθερη πτώση ο τζίρος των εμπορικών καταστημάτων (2011-01-03) - Zougla.gr
Ξεπέρασε και το 50% η πτώση του τζίρου σε πραγματικούς όρους στον κλάδο ένδυσης - υπόδησης το 2010, ενώ σημαντικές απώλειες υπέστησαν και οι κλάδοι καλλυντικών, φαρμάκων, καυσίμων, ακόμη και τροφίμων...(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Κίνα Eτοιμη να βοηθήσει την Ισπανία στην οικονομική κρίση (2011-01-03) - To Bima
Η Κίνα είναι έτοιμη «να καταβάλει προσπάθειες» για να βοηθήσει την Ισπανία να εξέλθει από την οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση, ανακοίνωσε ο κινέζος πρεσβευτής στη Μαδρίτη μία ημέρα πριν από την ..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More