8.2.11

Τα καθημερινά μας νέα...

Κινητοποιήσεις και αύριο στα ΜΜΜ (2011-02-08) - Kalimera.gr
Σκληραίνουν την στάση τους οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τόσο κατά του Υπουργείου για το επίμαχο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες, όσο και κατά των διοικήσεων των εταιριών για την τ..(12 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Αρχίζει η απόσυρση των Ι.Χ. (2011-02-08) - Zougla.gr
Ανοίγει ο δρόμος εντός της εβδομάδας, για περίπου 2.500.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, μετά και την ανακοίνωση από τον υφυπουργό Οικονομικών, Δημήτρη Κουσελά ότι θα υπογραφεί η κοινή υπουργική απόφαση. Σ..(7 σχετικα αρθρα) (2 σχολια)
Επεισόδια με πετροπόλεμο, μολότοφ και δακρυγόνα στην Κερατέα (2011-02-08) - Express.gr
 Επεισόδια με πετροπόλεμο, μολότοφ και δακρυγόνα βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και λίγη ώρα μέσα στον οικισμό της Κερατέας.    Αφορμή για τα επεισόδια έδωσε αστυνομική έρευνα που έγινε..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Στάση εργασίας την Πέμπτη από ΑΔΕΔΥ (2011-02-08) - Kalimera.gr
Την πραγματοποίηση στάσης εργασίας την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ, ενόψει της γενικής απεργίας στις 23 Φεβρουαρίου και στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την ανάδειξη, προβολή και διεκδίκ..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Την Παρασκευή η συζήτηση για τον σιδηρόδρομο της Φλώρινας (2011-02-08) - Zougla.gr
Αναβλήθηκε τελικά για το πρωί της Παρασκευής η συνάντηση του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Δακή, με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, σχετικά με το θέμα..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
«Θεωρητική καρικατούρα το πολυνομοσχέδιο για την Υγεία» (2011-02-08) - Zougla.gr
Ασάφειες και γενικόλογες διατυπώσεις διαπιστώνει στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, για την πρωτοβάθμια περίθαλψη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Κώστας Μαρκόπουλος. «Εκτός από τη..(3 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Γ. Ραγκούσης: Υπεύθυνη κοινωνική ένταξη (2011-02-08) - Express.gr
 ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ τη στάση της ηκυβέρνηση όσον αφορά τους παράνομους μετανάστες μιλώντας για πολιτικήυποκίνηση. Ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης με ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων,υπογραμμίζει ότι «είνα.. (0 σχολια)
Καταγραφή παράνομων μεταναστώνκαι κυρώσεις στους εργοδότες τους (2011-02-08) - Express.gr
 TON εντοπισμό και την καταμέτρησητων παράνομων μεταναστών αλλά και την επιβολή κυρώσεων στους εργοδότες πουμισθώνουν παράνομους μετανάστες έθεσε ως προτεραιότητα η κυβέρνηση που συζητάεπίσης πρό..(2 σχετικα αρθρα) (1 σχολιο)
Συνάντηση Α. Σαμαρά με διοικητή ΤτΕ (2011-02-08) - Express.gr
 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον διοικητή τηςΤραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλο είχε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝέαςΔημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. Μετά τη συνάντηση ο κ. Σαμαράς δήλωσε: «Μας δόθηκεη ευκαιρία..(4 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Ανέλαβε την ευθύνη ο Ουμάροφ (2011-02-08) - Kalimera.gr
Ο ηγέτης των Τσετσένων ισλαμιστών ανταρτών, ο Ντόκου Ουμάροφ, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο Ντομοντόντεβο της Μόσχας. Ο επονομαζόμενος και «Μπιν Λάντεν του Καυκάσου» υπ..(11 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Φιλιππίνες Αυτοκτόνησε ο πρώην υπουργός Αμυνας, Ανχελο Ρέγες (2011-02-08) - To Bima
Ο πρώην υπουργός Άμυνας και πρώην αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων των Φιλιππίνων Ανχελο Ρέγες αυτοκτόνησε σήμερα Τρίτη μπροστά στον τάφο των γονιών του, εβδομάδες μετά τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν σε ..(6 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
WikiLeaks - Αίγυπτος Εκλεκτός του Ισραήλ ο Σουλεϊμάν (2011-02-08) - To Bima
ΚΑΙΡΟ Ο αιγύπτιος αντιπρόεδρος Όμαρ Σουλεϊμάν ήταν ο υποψήφιος που προτιμούσε το Ισραήλ ως αντικαταστάτη του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ όπως αποκαλύπτει τηλεγράφημα του ιστότοπου WikiLeaks που δημοσιεύε..(7 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Παραμένουν στην Πλατεία Ταχρίρ οι διαδηλωτές (2011-02-08) - Pathfinder.gr
Αίγυπτος  — Χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν στην Πλατεία Ταχρίρ στο κέντρο του Καΐρου ζητώντας την αποχώρηση του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ από την εξουσία κατά τη 15η ημέρα του κινήματος αμ..(8 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)

Συνάντηση Παπακωνσταντίνου- Γιούνκερ (2011-02-08) - Zougla.gr
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, είχε, στο υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της συνάντησης εργασίας ήταν τα ζη..(18 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Fitch: «Βλέπει» μείωση των τιμών των κατοικιών (2011-02-08) - Antenna
Κατά 15% θα μειωθούν την ερχόμενη διετία οι τιμές των κατοικιών στην Ελλάδα, σύμφωνα με εκτιμήσεις του διεθνούς οίκου αξιολόγησης Fitch, στις οποίες αναφέρεται το πρακτορείο Bloomberg.  Ο οίκος Fitch..(11 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Sarkozy: Οι μεταρρυθμίσεις για τους ηλικιωμένους δε θα χρηματοδοτηθούν με δανεισμό (2011-02-08) - Capital.gr
Η μεταρρύθμιση της μέριμνας για τους ηλικιωμένους στη Γαλλία δεν θα χρηματοδοτηθεί με επιπλέον δανεισμό ή περαιτέρω αύξηση των φόρων στην απασχόληση, όπως υποστήριξε ο Nicolas..(15 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)
Προοδευτική: Αγορά μετοχών από τον κ. Κωνσταντίνο Κούτλα (2011-02-08) - Capital.gr
Σε αγορές μετοχών της Προοδευτικής προέβη στις 3, 4 και 7/2 ο  Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Κούτλας. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οκ. Κούτλας προ..(31 σχετικα αρθρα) (0 σχολια)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More