8.2.11

H ABBTF συνεχίζει τις επαφές με συλλόγους!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ABTT.

Εφ. Μπιρλίκ 7-2-2011.
 
H ABBTF συνεχίζει τις επαφές με συλλόγους.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), συνεχίζει τις επισκέψεις σε συλλόγους. Στις 5 Φεβρουαρίου η ABTTF επισκέφτηκε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Χάλβερ, τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης του Λούντενσάιντ, και τον Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης της πόλης Μεσχέντε.
Επιτροπή της ΑΒΤΤF αποτελούμενη από τον πρόεδρο Χαλίτ Χαμπίμπογλου, τον Γ.Γ Οζκάν Ρεσίτ, τον υπεύθυνο εξωτερικών σχέσεων Μεχμέτ Χουσείν, και από τον αρμόδιο για θέματα νεολαίας, εκπαίδευσης, πολιτισμού και αθλητισμού Αϊντίν Αχμέτ, συναντήθηκαν με διοικούντες και μέλη συλλόγων. Ο πρόεδρος της ΑΒΤΤF Χαλίτ Χαμπίμπογλου, τόνισε πως οι συναντήσεις γίνονται επ΄ευκαιρία της ημέρας εθνικής αντίστασης 29 Ιανουαρίου, και υπογράμμισε τη σημασία της ενότητας και ομοψυχίας. Ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου ανέφερε πως είναι ανάγκη να συνεχιστεί η επιτευχθείσα ενότητα και ομοψυχία που βιώθηκαν κατά τα γεγονότα της 29ης Ιανουαρίου του 1988 και 1990, και τόνισε τη σημασία που έχουν οι σύλλογοι για την συνέχεια αυτής της ενότητας και ομοψυχίας. Ο πρόεδρος Χαμπίμπογλου σχολιάζοντας τις εξελίξεις της επικαιρότητας στη Δυτική Θράκη, ενημέρωσε και για τις εκδηλώσεις της τελευταίας περιόδου της ΑΒΤΤF.
Η ΑΒΤΤF που επισκέπτεται κάθε χρόνο τους συλλόγους-μέλη, επισκέφτηκε τον Ιανουάριο, τον Σύλλογο Οικογενείας Τούρκων Δυτικής Θράκης Ανοβέρου και γύρω περιοχής, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης του Έσπελκαμπ, και τον Πολιτιστικό Οικογενειακό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Γκούτερσλοχ και της γύρω περιοχής, και συναντήθηκε με διοικούντες και μέλη των συλλόγων αυτών.
Σχόλιο : Ωραίες σημαίες και λάβαρα έχουν οι συμπολίτες μας στο Χάλβερ...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More